Eyyübiye Hurdacı | Geri Dönüşüm Firmaları

Hurda alım yapan firmalar ve hurda satışı yapan firmalar, İnsanların kullanmadıkları, ihtiyaçları olmadıkları, fazladan evin bir köşesinde duran veya depoda unutulmuş çalışmayan eski ürünleri satabileceğiniz firmalardır. Hurda alım yapan firmalar kullanmadığınız ve çalışmayan bu eski ürünleri sizlerden alarak ve bu ürünleri ayrıştırarak içlerinde bulunan maddeleri kategorize ederek tekrardan kullanılması sağlamaktadırlar. Hurda alım şirketleri, kullanılmayan eski ürünlerin içlerinde bulunan demir hurdaları, alüminyum hurdaları, krom hurdaları, PVC hurdaları ve bakır hurda gibi hurdaları, ürünlerden ayırarak tekrardan dönüştürülüp kullanılabilmesi için kategorilere ayırarak döngüye katkı sağlamaktadırlar. Hurda fiyatları, hurdanın maddesine ve türüne göre değişim göstermektedir. Fiyat listesi belirlenirken hurdanın maddesinin ve malzemesinin zor bulunması fiyatını arttırmaktadır. Dilediğiniz takdir hurdalar hakkında ve hurda fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak için hurdacılar sitesi içerisinde bulunan firmamızı ziyaret edebilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz. Ellerinizde bulunan hurdaları sizlerden tatmin olacağınız fiyatlara alarak gerekli işlemlerden geçirerek geri dönüştürmekteyiz. Kullanmadığınız ürünlerden kazanacağınız bütçe ile dilediğiniz alana harcayabilir ve gereksiz yer kaplayan hurda ve eski eşyalardan kurtulabilirsiniz. Hurdacılık sektörünün kaynaklarının çoğu çöplere atılan ya da sokaklara atılan eski ürünlerden oluşsa da kullanılmayan ürünlerin bilinçli bir şekilde hurdacılara teslim edilmesi sağlandığı takdirde çeşitli madeni ve plastik atıklar işe yarayacak şekilde geri dönüştürülüp tekrardan kullanılabilmektedir. Bizlerle iletişime geçerek hurdalarınızı bu döngüde değerlendirilmesini sağlayabilirsiniz.

Hurdacıların sundukları hizmetler nelerdir?

Hurdacılar genellikle çelik bakır demir krom alüminyum ve benzer maddeleri satın alan ve ham madde ihtiyacını daha önce kullanılan tüketilen bu malzemelerden karşılayan kişiler olarak tanımlanırlar. Fakat bunun yanında hurdacılar yıkılacak olan yapıyı yıkıp ayrıştırma seçme ve hazırlama görevini de üstlenirler. Böylece pratik bir şekilde ve kısa sürece kalıntılar toplanıyor ve geri dönüşüme kazandırılıyor.

Hurda fiyatları neye göre belirlenir?

Almakta olduğumuz hurdaları değerleri, uzman ekiplerimiz tarafından güncel hurda fiyatlarına göre değerlendirerek yapılmaktadır. Elinizde bulunan hurdanın değerini bulmadığını düşündüğünüz takdirde hurdayı satmaktan vazgeçebilir ve satmayabilirsiniz. Hurdaların fiyatlarını belirtirken adaletli, eşit ve hak yemeden değerlendirip satın almaktayız. Hurda fiyatları memnun kalacağınız bir şekilde belirlenip elinizdeki hurda bu şekilde satılmaktadır.

Eyyübiye Hurdacı | Geri Dönüşüm Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Hurdacı | Geri Dönüşüm Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!