Karaköprü Hurdacı | Geri Dönüşüm Firmaları

Geçmişten bugünümüze bilindik en eski mesleklerden biri hurdacılık. Geri dönüşümün en önemli aşamalarından biri olan hurdacılıkta dönüştürülebilir olan malzemeler toplanır veya para ile satın alınır daha sonrasında ise üstüne  belli bir miktar kar koyularak satılır. Geri dönüşüm de büyük bir fayda sağlayan hurdacılığın temeline baktığımız zaman en çok tercih edilen mesleklerden biri olduğunu görüyoruz. Bunun en bilindik mesleklerden olmasının yanı sıra eğer iş bilinen biri tarafından yapılırsa elde edilecek kardan ötürü olduğunu da söylememiz mümkündür. Hurda alımı genellikle belli bölgeler de yapılmaktadır ve özellikle tercih edilen bazı malzemeler bulunmaktadır. Bunlar arasında tabi ki en çok değeri olan maden malzemeleri de vardır. Madenin tekrardan işlenip kullanılabilmesi hepimiz biliyoruz ki geri dönüşüm açısından oldukça önemlidir. Alım satımını yapan kişiler içinse oldukça karlıdır. Hurda fiyatları alımı yapılan mala göre farklılık gösterip değer kazanmaktadır. Tabi ki sattığınız yere göre de değişiklik göstermektedir. Demir, çelik, bakır olan ürünler ayrıca rehabet görmektedir ve fiyatları diğer ürünlere göre farklıdır. Ayrıca bu meslek grubunda ticaret çok önemlidir. Alım ve satım yapmayı bilmeyen bir kişi kar yapamaz ve kolayca zarar edip batabilir. Bu işin sıkça yapıldığı en belirgin yer ise hurdacılar sitesidir bu bölgede malzemelerinizi istediğiniz yere kolaylıkla satabilirsiniz.

Hurdacılığın önemi nedir?

En eski mesleklerden biri olan hurdacılığın en önemli noktası açık konuşmak gerekirse geri dönüşüm de çok büyük bir rol oynamasıdır. Böylece hem bizi tüketim fazlalığından korur hem de ellerimizde ki ürünlerin kullanım ömrünü çoğaltır. Ürünler elimize dönüştürülmüş bir şekil de farklı bir ürün olarak ulaşır.

Hurdaları nereye satabiliriz?

Alımını yaptığımız hurdaların, malzemelerin bulunduğunuz şehre bağlı alımını yapan bazı belli noktalar bulunmaktadır bu noktalar da genellikle toptan hurda alımı yapılmakta. Önceden alıp biriktirdiğiniz malları buraya götürüp toptan bir şekil de hesaplatıp rahatlıkla satabilirsiniz. Eğer akıllıca bir alım satım yaparsanız da bu işten ciddi karlar elde edebilirsiniz.

Karaköprü Hurdacı | Geri Dönüşüm Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Hurdacı | Geri Dönüşüm Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!