Bozova Güvenlik Alarm | Kamera Sistemleri

Günümüzde insanlar çok fazla alışveriş yapmayı sevdiği için çok fazla mağaza vardır. Bu yüzden alışveriş merkezleri  yaygınlaşmıştır. Alışveriş merkezlerinin her yerinde bir güvenlik sistemleri mevcuttur. Örneğin alışveriş merkezlerinin kapısından girdiğimizde bir de çantamızı cüzdanımızı telefonumuzu üzerimize hiçbir şey bırakmadan x-ray cihazına koymamız gerekmektedir. Her şeyimizi koyduktan sonra üzerimize bir şey olmadığına dair bir cihazdan daha geçeriz. Alarm sistemleri burada devreye girer mağazaların ve alışveriş merkezinin her yerinde işyeri kamera sistemleri vardır. Bununla birlikte bu iş yerlerinde  işyeri alarm sistemleri çok fazladır. Her mağazanın girişinde alarm sistemi ve kamera bulunur. Kafamızı kaldırdığımız yerde kameralarla karşılaşabiliriz. Her mağazada kıyafetlerin üzerinde alarm mevcuttur. Kıyafetlerin çalınmaması çantaya atılıp kaçırılmaması için böyle bir sistem düzenlenmiştir. Kıyafeti çalmaya kalkıştığımızda direkt kapıdaki alarm sistemi devreye girer ve hemen içerideki kişilere bilgi gider. Bu şekilde hırsızlıkları önleyebiliriz. Aynı şekilde kameralarda bu işlevi görür. Bir şeyin alarmını çıkartmaya çalıştıklarında direk kameralara takılırlar ve hemen kameradan görerek müdahale edebiliriz. Ne kadar hızlı müdahale olursa o kadar iyidir. Ayrıca alışveriş merkezlerinin yanı sıra normal iş yerlerinde de alarm ve kamera çok önemlidir. Akşam dükkanı kapattığımızda alarmı devreye alarak gece rahat bir şekilde dükkanımızdan haberdar olabiliriz ve bir sorunla karşılaştığımızda direkt engel olabiliriz ya da polise çağırarak sorunu halledebiliriz. Bu yüzden alarm ve kamera sistemleri çok fazla önemlidir. 

Alışveriş merkezlerinde güvenlik nasıl sağlanır?

Alışveriş Merkezlerinde işyeri güvenliği oldukça önemlidir. Alışveriş merkezlerinde güvenlik x-ray cihazlarından başlayarak sağlanır. İlk olarak x-ray cihazlarından geçerken çantamızı telefonumuzu direkt cihaza koyarız ve geçeriz eğer xray cihazı  geçerken öterse üzerimiz tekrar aranır ekstra olarak mağazalarda kamera ve alarm sistemleri ile güvenlik sağlanır. Bütün kıyafetlerde alarm vardır. Bunun sebebi de kıyafet hırsızlığını önlemektir.

Ülkemizde alarm sistemleri ne kadar yaygındır?

Ülkemizde alarm sistemleri çok fazla yaygın değildir. Ülkemizin insanları bir hırsızlık ya da bir başka bir seylerini kaybedince alarm sistemlerine başvururlar. En başta alarm taktırmak akıllarına gelmez. Kendi başlarına gelmeyeceğini düşünürler ve bu yüzden para harcamak istemezler. Ama başlarına geldiğinde ise hem paraları gitmiş olur hem de eşyaları o yüzden alarm sistemleri bir an önce yaygınlaşmalı ve maliyetine bakmaksızın her evde işte arabada olmalıdır.

Bozova Güvenlik Alarm | Kamera Sistemleri

ÜRÜNLERİMİZ

Bozova Bozova Kartlı Geçiş Sistemleri

Bozova Kartlı Geçiş Sistemleri

SİPARİŞ VER

Bozova Bozova Görüntülü Alarm Sistemleri

Bozova Görüntülü Alarm Sistemleri

SİPARİŞ VER

Bozova Bozova Elektronik Raf Etiketleri

Bozova Elektronik Raf Etiketleri

SİPARİŞ VER

Bozova Bozova Turnike Sistemleri

Bozova Turnike Sistemleri

SİPARİŞ VER

Bozova Bozova Kablolu Koruma Sistemleri

Bozova Kablolu Koruma Sistemleri

SİPARİŞ VER

Bozova Bozova Alarm Anten Sistemleri

Bozova Alarm Anten Sistemleri

SİPARİŞ VER

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Güvenlik Alarm | Kamera Sistemleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!