Harran Güvenlik Alarm | Kamera Sistemleri

Hiçbirimiz sevdiğimiz ve sahip olduğumuz şeyleri kaybetmek istemeyiz. Bunlar içinde alabileceğimiz belli başlı önlemler vardır. Güvenlik sistemleri, kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için, ücretsiz keşif gibi hizmetleri sayesinde tespit edilerek sunduğu ve birçok farklı durumda güvenlik sağlamayı amaçlayan, caydırıcı ve koruyucu özellikleri bir arada bulunduran cihazlara verilen isimdir. Farklı eklentilerle daha kapsamlı olabilir, ya da ihtiyacınıza uygun olarak daha kapsamlı kalabilir. Hepimiz evlerimizin güvenli olmasını isteriz. Evimizin güvenliği ve işyeri güvenliği için hırsızlık gibi kötü olaylara karşı alabileceğimiz en güzel önlemlerden bir tanesi alarm sistemleri, güvenlik sistemleridir. Alarm sistemleri genellikle hırsızlık, yangın, gaz kaçağı gibi durumlardan ve tehditlerden sizleri korumak için tasarlanmıştır. Bunların her biri için ayrı ayrı alarmlar alınabilmektedir. Güvenlik şirketleri bu alarm sistemleriyle birlikte, 7/24 alarm izleme merkezleri ve panik butonu ya da kamera kaydı, kamera sistemleri vb. ek hizmetler de sunmaktadır. Sistemler abonelerin arzularına göre kablolu ya da kablosuz olarak monte edilebilmektedir. Hangi mekânda kullanılacağına bağlı olarak kullanılan cihazlar değişebilmektedir bundan dolayı ilk önce mekana bakıp keşif yapılır daha sonrasında hangi ürünlerden kullanılacağı açıklamalarıyla birlikte abonelere anlatılır. Son olarak da monte edilir. Gelişmiş Görüntülü İletişim ve Güvenlik Sistemleri sayesinde, evinizde oluşabilecek olumsuz durumlar anında tespit edilebilir ve sizin tarafınızdan belirlenmiş kuruluşlar ve/veya kişiler en geç 1 dakika içerisinde bilgilendirilebilir. Siz de kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz.

Alarm Sistemi Ne İçin Taktırılır?

Alarm sistemleri yani güvenlik sistemleri sizin ve sevdiklerinizin güvenliği için taktırılan hedeflenen amacın güvenlik olduğu kameralı bir sistemdir. Işın sensörleri bahçe duvarlarını bir çit gibi kaplayarak bahçenize yabancı bir cisim girdiğinde alarm kamera sistemleri onu algılayarak alarm verir. Böylece hırsızlık olaylarından korunmuş olursunuz. Duman ve ısı sensörleri yangın tehlikesini çok kısa bir sürede fark ederek sizi ve itfaiyeyi uyarır. Böylece, yangına çok kısa bir sürede müdahale edilmesini sağlar. Aynı şekilde gaz kaçağı olaylarında sirenli bir uyarı yapar.

Güvenlik Sistemleri Çeşitleri Nelerdir?

Güvenlik sistemleri hayatımızın her alanında bizleri koruyacak kadar çok çeşittedir. Evinizde, ofisinizde ve araçlarınızda alacağınız tedbirlere bağlı olarak güvenlik sistemleri de çeşitlenmektedir. Bunlardan birkaçına örnek verecek olursak; ev içi güvenlik sistemleri, ofis güvenlik sistemleri, araç güvenlik sistemleri, elektronik güvenlik sistemleri, kapı güvenlik sistemleri gibi çeşitleri vardır. Hepsinin temel amacı takılan yerin güvenliğini sağlamaktır.

Harran Güvenlik Alarm | Kamera Sistemleri

ÜRÜNLERİMİZ

Harran Harran Kartlı Geçiş Sistemleri

Harran Kartlı Geçiş Sistemleri

SİPARİŞ VER

Harran Harran Görüntülü Alarm Sistemleri

Harran Görüntülü Alarm Sistemleri

SİPARİŞ VER

Harran Harran Elektronik Raf Etiketleri

Harran Elektronik Raf Etiketleri

SİPARİŞ VER

Harran Harran Turnike Sistemleri

Harran Turnike Sistemleri

SİPARİŞ VER

Harran Harran Kablolu Koruma Sistemleri

Harran Kablolu Koruma Sistemleri

SİPARİŞ VER

Harran Harran Alarm Anten Sistemleri

Harran Alarm Anten Sistemleri

SİPARİŞ VER

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Güvenlik Alarm | Kamera Sistemleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!