Hilvan Güvenlik Alarm | Kamera Sistemleri

Günümüzde artan tehlikelerden dolayı artık birçoğumuz problem yaşamaktayız. Evime hırsız mı girecek? Evimde birileri mi var? Ve bunun gibi birçok soru işareti ile uykumuzdan bile olmaktayız ama artık rahatça uyuyabilirsiniz. Çünkü biz güvenlik ve alarm sistemleri hizmeti veren iyi bir güvenlik şirketiyiz ve sizler için güvenlik ve alarm sistemlerini en iyi şekilde hizmetlerimizi sunmaktayız. Biz sizlere kamera sistemleri, iş yeri alarm sistemleri, alarm kamera servisi ve bunun gibi birçok hizmeti içimizde barındırmaktayız yani az önce de bahsettiğimiz gibi artık endişe etmenize gerek yok çünkü sizler için en yüksek güvenlik uygulamalarını sağlıyor ve rahat bir uyku çekmenizi diliyoruz. Bunun yanında sadece evlerinizde değil işyerlerimizde ve kurumsal olan herhangi bir yerde de bizim hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Biz size kişi sayma sistemlerinden geçiş kontrol sistemlerine kadar birçok hizmeti vermekteyiz. Mesela alışveriş merkezine geçiş kontrol sistemleri almak istiyorsunuz biz sizler için en iyi ve en kolay şekilde bu sistemleri sunmaktayız. Sistemlerimiz yüksek teknolojide olup kişi sayma sisteminde içerisinde barındırmaktadır. Yani geçiş kontrolünden geçen müşterilerinize aynı zamanda kişi sayma sistemimizde saymaktadır. Yani alışveriş merkezine hem güvenli hem de kaç kişi olduğunu görebilmektesiniz ve bunu kim istemez ki bunun yanında en çok kullanılan hizmetlerimiz kamera sistemleri ve alarm sistemleridir. Çünkü herhangi bir olay olduğunda kameralar kimlik teşhisi için çok önemlidir bunun yanında kameraya da kendini gizleyebilmeyi başaran suçlu varsa alarm sistemlerinde yakalanmaktadır. Çünkü alarm sistemi en ufak bir güvenlik probleminde hemen kendini aktivite etmekte ve alarm haber alma merkezine sinyal geçmektedir. Yani artık güvenlikli bir hayat sürmek istiyorsanız ve endişelerinizi minimum seviyeye indirmek istiyorsanız bizim güvenlik ve alarm sistemlerimizden yararlanmanızı kesinlikle öneririz. Güvenlik ve alarm sistemlerimizi sizlere sunarken aynı zamanda da fiyat konusunda sizlere çok yüksek kolaylıklar sağlamakta ve bütçenizi yormamanız için elimizden geleni yapmaktayız. Çünkü güvenlik bir lüks değil bir ihtiyaçtır ve biz de bu ihtiyacınız yanında sizlerle olarak güvenli olmanızı sağlıyoruz. Bunu sağlarken de en kolay en uygun en iyi şekilde sizlerin yanınızdayız. Fırsatlarımızdan indirimlerimizden ve ödeme kolaylıklarımızdan yararlanmak için bizimle iletişime geçin ve artık güvenlikli bir hayata merhaba deyin.

Kişi sayma hizmetini geçiş kontrol nasıl sağlıyor?

Geçiş kontrol sırasında bildiğiniz üzere bir kapıdan geçmekteyiz ve bu kapı üzerimizde metal olup olmadığını kontrol etmekte ve olduğu taktirde ses çıkarmaktadır. Güvenlik için gerekli olan bu kapıdan herkes geçmek zorunda olduğu için geçerken orada sayım yapacak bir sistem yerleştiriyoruz. Ve bu sayede içeriye giren insanları sayabilmektedir.

Alarm mı kamera mı daha güvenli ortam sağlar?

Biz firma olarak kesinlikle ikisinin de aynı anda kullanılmasını tavsiye etmekteyiz. Çünkü biri devre dışı kaldığında diğeri sizi korumaktadır. Ama biz bir firma olarak bazı yerlerde kamera bazı yerlerde de alarm tavsiye etmekteyiz. Yani sizin alarm veya kamera sistemin, nereye alacağınıza göre değişiklik gösterebilmektedir. Bunun için bizimle iletişime geçin ve biz de sizi bilgilendirelim.

Hilvan Güvenlik Alarm | Kamera Sistemleri

ÜRÜNLERİMİZ

Hilvan Hilvan Kartlı Geçiş Sistemleri

Hilvan Kartlı Geçiş Sistemleri

SİPARİŞ VER

Hilvan Hilvan Görüntülü Alarm Sistemleri

Hilvan Görüntülü Alarm Sistemleri

SİPARİŞ VER

Hilvan Hilvan Elektronik Raf Etiketleri

Hilvan Elektronik Raf Etiketleri

SİPARİŞ VER

Hilvan Hilvan Turnike Sistemleri

Hilvan Turnike Sistemleri

SİPARİŞ VER

Hilvan Hilvan Kablolu Koruma Sistemleri

Hilvan Kablolu Koruma Sistemleri

SİPARİŞ VER

Hilvan Hilvan Alarm Anten Sistemleri

Hilvan Alarm Anten Sistemleri

SİPARİŞ VER

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Güvenlik Alarm | Kamera Sistemleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!