Akçakale Dış Cephe Cam Temizliği

Günümüzde özellikle iş yerlerinin normal yollarla ve yardım almadan ulaşılamayan camları vardır. Yüksekliği ve yüzey ölçüsü açısından temizliği normalden farklı olan bu camlar için başvurulacak firmalar dış cephe temizlik firmalarıdır. Bu firmalar öncelikle binanın dış cephesinde oluşan kirin tespitini yapmalıdır. Bunun sebebi bu firmaların kullandıkları temizlik malzemelerinin kire göre değişmesidir. Cam temizliği binanın görünümü açısından çok önemlidir. Bu sebeple temizliği yapılırken bu işlemin profesyonel cam siliciler tarafından uygun araç gereçlerle yapılması gerekmektedir. Özellikle yüksek bina cam temizleme şirketlerindeki çalışanlar bu işin eğitimini almış ve güvenlik kazalarını minimumda tutacak kabiliyette kişilerdir. Dış cephe temizlik şirketleri sadece cam değil, binaların dış yüzey kaplamalarının da temizliğini sağlarlar. Bu kaplamalar zaman içerisinde kirli yağmur suları, egzoz dumanları gibi etkenler sayesinde kirleneceği için, bu firmalara olan ihtiyaç yüksek orandadır. Dış cephe temizliğinin önemi binalar için çok yüksektir. Bu temizliğin aksatılması ve yaptırılmaması durumunda binanın dış cephesinin sonrasında temizlenemeyecek kadar zarar görmesi ve en sonunda değiştirilmek zorunda kalması muhtemeldir. Bu ihtimalin yanı sıra, kısa zaman aralıkları içinde çok fazla temizlik işleminin uygulanması da dış cepheye uygulanan temizlik malzemelerinin yağmur suyuyla birleşmesinden kaynaklı olarak cepheye zarar vermesine yol açabilir. Bu sebeple dış cephe temizliği yılda en fazla 2 kere yapılmalıdır. Bu temizliğe başvurmadan önce hem firmalar için hem de bina için araştırma yapmak faydalı olacaktır.

Dış Cephe Temizliği Şirketi Neye Göre Seçilmelidir?

Binanın dış cephesinin emanet edileceği firma birçok açıdan belirli şartları sağlamalıdır. Aksi takdirde dış cephe olduğundan kötü bir hale gelebilir. Öncelikle firmanın önceki projelerine bakılmalıdır. Ardından firmanın çalışanlarının SGK bilgilerinin tam olup olmadığı kontrol edilmelidir. Personellerin iş güvenlik eğitim belgeleri ve yüksekte çalışma belgelerinin eksiksiz olmasına önem gösterilmelidir. Son olarak yapılacak işi resmileştirmek için bir sözleşme imzalanmalıdır.

Dış Cephe Temizliği Fiyatları Nasıldır?

Dış cephe temizliği fiyatları temizlenecek olan binanın genişliği ve yüksekliği ile doğru orantılıdır. Bu fiyat bazı faktörlere göre de değişiklik göstermektedir. Bu faktörlere örnek olarak şunlar gösterilebilir: Temizlikte kullanılacak olan vinç, makine gibi araçlar fiyatlandırma için önemli faktörlerden birisidir. Kullanılan temizlik kimyasalı da bu fiyatta önemli ölçüde etkilidir. Son olarak çevre şartlarının da fiyatta değişiklik gösterdiği görülmüştür.

Akçakale Dış Cephe Cam Temizliği

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Dış Cephe Cam Temizliği

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!