Bozova Dış Cephe Cam Temizliği

Dış cephe temizliği günümüzde rezidanslar ve dışı cam mimariler çoğaldığı için günden güne daha önemli bir hal almıştır. Cam temizliği profesyonellerle yapılmaktadır. Yapılan iş ile alakalı eğitim almış ve en az düzeyde iş kazaları yaşatacak çalışanlar seçmek oldukça önemlidir. İş güvenlik kazaları hakkında eğitim almış dikkatli çalışan personeller tarafından yapılan ve dikkat isteyen bir iştir. Dış cephe temizlik firmaları hizmet sunduğu binada veya alanda hizmetinin gerçekleştirirken dikkat edilmesi gereken hususlardan birisi de kullanılan malzemenin dış cepheye veya temizlik yapılacak yüzeye uygun olup olmadığıdır. Olası yanlış malzeme kullanımında yapı malzemesi bozulabilir ve hasar görebilir rengi solup çizilebilir. Bu nedenle profesyonel cam siliciler ile çalışan bir dış cephe temizlik şirketi tercih etmek daha mantıklı olacaktır. Cam temizliğinde en önemli husus ise güvenliktir. Riskli bir iş olduğu için oldukça dikkatli yapılması tüm güvelik tedbirlerinin alınması iş kazaları riskinin en az düzeye indirilmesi gerekir. Temizlik yapılmadan önce yapılacak olan binanın dışının analiz edilmesi gerekir. Temizliğinin ne durumda olduğu az veya çok mu kirli? Kir çeşidinin ne olduğu yağ mı toz mu? En son ne zaman temizlenmiş olduğu? Yapılacak alanın çevresi nasıl sakin mi vinçle kurulum yapılabilir mi? Tüm bunların analizinin yapılması ve bunun sonucunda hangi araç gereçlerin temizlik malzemelerinin kullanılacağına karar verilmesi gerekir.

Dış cephe temizlik fiyatları?

Verilecek olan fiyatlar temizlenmesini istediğiniz alanın büyüklüğü, yüksekliği, genişliği ile doğru orantılıdır. Bunlar arttıkça ödenmesi gereken ücret de artacaktır. Yine de sıralayacak olursak binan büyüklüğü ve yüksekliği. Kullanılacak ekipmana göre de değişir zahmetli ekipmanlar veya daha uzun sürecek ekipmanlar olabilir. Kullanılacak temizlik kimyasalına. Kimyasalların tehlikeleri ve maliyetleri birbirinden farklı olabilir. Aynı zamanda çevre şartlarına göre de değişir. Yapılması zor bir çevrede daha zahmetli ise fiyat yine artacaktır.

Cam silme suyu hazırlama?

Cam temizliği için kullanılacak ürünlerin doğru seçimi oldukça önemlidir. Temizlemek isterken camınıza daha da hasar verip aşındırabilirsiniz. Hazır olarak satılan cam silme suları bulunur fakat bunları beğenmiyor, kokuları rahatsız ediyor veya doğal yöntemler kullanmak istiyorsanız bu tarifi deneyebilirsiniz. Sıvıyı hazırlayacağınız kabın 3’te 1 oranla sirke koyun kalan kısmına sıcak su ekleyin. İyice karıştırın. Kullanılacak alana püskürtün ve ovalayarak silin. Fakat bu karışımı mermer tezgahlara ya da cilalı yüzeylere kullanmamalısınız. En önemlisi kimyasallar ile karıştırmamalısınız.

Bozova Dış Cephe Cam Temizliği

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Dış Cephe Cam Temizliği

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!