Hakkımızda

Unutkanlık herkesin bir problemidir. Unutkanlık öyle bir şeydir ki sürekli yaptığın şeyleri kontrol ettirir. Unutkanlık insana kötü sonuçlar doğurabilir. Bu tür durumlarda ne yapsak aklımıza gelmez. Gün içerisinde stresli olmamızın etkileri bunları doğurabilir. Günlük hayatta o kadar fazla işle ilgilenmekteyiz ki bundan ötürü sürekli problemler peşimizi bırakmaz. Evimizden çıktığımızda anahtarı unutmamamız çok normaldir bu olağanüstü bir durum değildir. Veya çocuklar sürekli anahtarları evin içinde unutur. Bu durumlar yaşanabilir olaylardır yapmamız gereken şey basittir. En yakın çilingirci ile iletişime geçip sorununuzu ve adresinizi söyleyip gelmesini beklemektir. Hele ki anahtarı kapıda unuttuysanız bu çok daha zor bir durumdur bu tür durumlarda kesinlikle çilingirci çağırmak zorunludur. Çilingirciler sizi bu durumdan mağdur olmamanızı sağlayarak evinize rahatlıkla girmenizi sağlamaktadırlar. Çilingir fiyatları ile ilgili bilgi almak istiyorsanız gerekli bilgiyi bizleri aradığınız taktirde sizlere verebilmekteyiz. Ama bütçenizi zorlayacak bir ücret değildir. Çilingirciler aynı zamanda anahtar kopyalama işlemini de yapmaktadır örnek anahtarlar ile yaptıkları bu işlemle birlikte anahtarlarınızı çoğaltarak Çilingir masrafından da durumunda kurtulabilirsiniz. Çalıştığımız verdiğimizde bulundurduğumuz uzman ve sertifikalı çilingirlerdir. Sorunuza en kısa ve en hızlı şekilde halletmek adına ellerinden gelenin en iyisini uzman personelimiz sizler için  yapacaktır Anahtar çoğaltma işlemi için yine en yakın anahtar kopyalama firması ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Çilingirciye ne zaman ulaşabilirim?

Çilingircilerin en önemli özelliklerinden biri durum açıktır ki, anahtarımızı evimizde ya da iş yerimizde bırakma ve unutma durumumuz sadece gündüz olan bir şey değildir ki… Bu tür durumlarda mağdur bir durumda olmak istemeyiz. Siz değerli mütşerilerimizi mağdur etmemek adına gece çilingirci olarak hizmet vermekteyiz. Acil çilingirciye ihtiyacınız varsa bizi arayıp bizlere ulaşabilirsiniz. Bizler siz değerli müşterilerimizin her zaman yanındayız. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Firmamız olarak siz değerli müşterilerimize iyi günler dileriz.

Peki çilingirciler de anahtar yapar mı?

Çilingirci, kendi başına ya da belirli bir süre içerisinde, zorlanan kilitleri açmak için, kilide ve anahtarın numunesine göre yeni anahtarlar yapma, kilit montajı, bakım ve onarım işlemlerini yapma bilgi ve becerisine sahip nitelikli kişidir. Yani hem anahtar yaptırabilir hem de acil çilingir arıyorsanız aynı zamanda gece çilingir arıyorsanız kapınızı açamıyor ve zorlanıyorsanız işte bu durumda siz değerli müşterilerimizin yanındayız. Firmamız olarak hem kaliteli hem güvenli hem de güler yüzlü hizmetimizden aynı zamanda uygun fiyat felsefemiz ile sizlere garanti ederek müşterilimizi memnun etmeyi amaçlıyoruz. Bizlere gece gündüz istediğiniz saatte ulaşabilirsiniz.  Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

Iletisim & Online

 

 

Yetkili Kişi

: Çilingir Anahtarcı | Acil Servis

Telefon

: +90 (549) 638-7900

Fax

: +90 (549) 638-7900

Cep Telefonu

: +90 (549) 638-7900

Cep Telefonu 2

: +90 (549) 638-7900

Adres

:

E-Mail

:

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın