Akçakale Çilingir Anahtarcı | Acil Servis

Çilingirciler diye oldukça fazlasıyla bildiğimiz ve aynı zamanda duyduğumuz bir meslektir. Bu meslekte yapılan şey binaları, dolapları, odaları ve güvenlik sağlaması amacıyla yaratılan ve üretilen tasarımları ile bu durumun kilitlenmesini sağlayan ve onları koruyarak donanım mekanizmasına sahip olan malzemeyi üreten kişiye çilingirci denmektedir. Çilingircilik mesleğine yıllardır ve insanlık tarihi boyunca bu mesleğe ihtiyaç duyulmuştur.  Çilingircilik mesleğinin tarihi çok eskilere dayandığı için gözümüzle eski tarihlere bakıldığında Eski Mısır’da ilk çıktığı görülüyor yani çok eskidir. Çünkü bu meslek çok ihtiyaç duyulan bir meslektir. İlk olarak o zamanlarda anahtarını unutan veya herhangi bir sebeple bir yerde kaybeden insanlar için tahtadan olan ve bu şekilde yapılan bir maymuncuk ile yapılırdı. Tabii teknoloji ilerledikçe Çilingircilik mesleğine de renk kattı. Bunların yerini, tahta sistemin yerini daha iyi daha dayanıklı ister metal ister ahşap ister mekanik ve elektronik anlamda da yapılmaktadır. Çilingircilere çok fazla ihtiyaç duyuluyor. Günlük hayatta o kadar fazla işle ilgilenmekteyiz ki bundan ötürü sürekli problemler peşimizi bırakmaz. Evimizden çıktığımızda anahtarı unutmamamız çok normaldir bu olağanüstü bir durum değildir. Veya çocuklar sürekli anahtarları evin içinde unutur. Bu durumlar yaşanabilir olaylardır yapmamız gereken şey basittir. En yakın çilingirci ile iletişime geçip sorununuzu ve adresinizi söyleyip gelmesini beklemektir. Bizimle iletişime geçtiğinizde daha detaylı bilgiyi bizden alabilirsiniz.

Çilingirciler ne meslek yapar ve firmanızda yapılan işlemler nelerdir?

Anahtarınızdan çoğaltmak istiyorsanız ve bu durumda yapmanız gereken bizimle iletişime geçmektedir. Çilingirciler aynı zamanda anahtar kopyalama işlemini de yapmaktadır örnek anahtarlar ile yaptıkları bu işlemle birlikte anahtarlarınızı çoğaltarak Çilingir masrafından da bu durumundan da kurtulabilirsiniz. En yakın anahtarcı ile işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Çalıştığımız verdiğimizde bulundurduğumuz uzman ve sertifikalı çilingirlerdir. Sorunuza en kısa ve en hızlı şekilde halletmek adına ellerinden gelenin en iyisini uzman personelimiz sizler için yapacaktır. Anahtar kopyalama, gece çilingir hizmeti ve acil çilingir hizmeti için bizlerle iletişime geçmelisiniz.

Çilingirciye ne zaman ulaşabilirim?

Çilingircilerin en önemli özelliklerinden biri durum açıktır ki, anahtarımızı evimizde ya da iş yerimizde bırakma ve unutma durumumuz sadece gündüz olan bir şey değildir ki… Bu tür durumlarda mağdur bir durumda olmak istemeyiz. Siz değerli müşterilerimizi mağdur etmemek adına gece çilingirci olarak hizmet vermekteyiz. Acil çilingirciye ihtiyacınız varsa bizi arayıp bizlere ulaşabilirsiniz. Bizler siz değerli müşterilerimizin her zaman yanındayız. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Firmamız olarak siz değerli müşterilerimize iyi günler dileriz.

Akçakale Çilingir Anahtarcı | Acil Servis

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Çilingir Anahtarcı | Acil Servis

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!