Birecik Çilingir Anahtarcı | Acil Servis

Evinizde herhangi bir şekilde kilit problemi yaşadığımız anda ulaşmamız gereken kişiler çilingirlerdir. Biz de bunu göz önünde bulundurarak sizlere çilingir hizmetini en iyi ve en kolay şekilde vermekteyiz. Biz çilingir hizmeti verirken sizlere her türlü kilit probleminde sizlere yardımcı olmaktayız aynı zamanda da anahtar yapımı kopyalamada da sizlere ayrıca hizmet vermekteyiz. Hizmetlerimizi sağlarken acil çilingir hizmeti olarak da sağlamaktayız aynı zamanda gece çilingircisi olarak da sağlamaktayız. Yani günün hangi saatinde olursa olsun yaşadığınız herhangi bir kilit problemini biz en kısa sürede en iyi yöntemlerle çözüyoruz çünkü biz size en yakın çilingiriz. Mesela kapınızda anahtarınız kırıldı ve içeriye giremediniz arayacağınız ilk numara acil çilingir hizmeti veren biz olmalıyız ya da evinizin anahtarını kaybettiniz veya bunun gibi evinizin anahtarını içerde unuttunuz, kapının üstünde unuttunuz yine arayacağınız ilk numara biz olmalıyız. Çünkü biz size piyasanın çilingir fiyatlarından çok daha düşük bir şekilde ve en hızlı olarak sizlere hizmet vermekteyiz. Ustalarımız işçilik ücretini en aza indirerek hizmet veriyor ve sizlerin bütçenize zarar vermemek için elimizden geleni yapıyoruz. Çilingir ve anahtarcılık hizmetlerimizden en kolay şekilde yararlanmak için size bir telefon kadar uzağız. Çünkü biz 7/24 hizmetimizle sizler için her zaman aktif olmaktayız. Anahtarlarınızı getirdiğiniz takdirde birebir kopyalama yapıp teslim etmekteyiz yani orijinal anahtardan hiçbir fark olmadan kopyalama yapabilmekteyiz. Bunun yanında kapı kilidi açma konusunda da tecrübeli elemanlarımızla en kısa sürede kilit probleminizi çözerek evinize veya istediğiniz herhangi bir alana giriş yapmanızı sağlıyoruz. Çilingir fiyatları içerisinde en uygun olan çilingir hizmetimizden en hızlı şekilde yararlanmak için hemen arayın ve bizde çilingir ve anahtarcılık hizmetimizi sizlere sunalım.

Anahtarlarımızı nasıl birebir kopyalıyorsunuz?

Anahtarlarınızı hem eski tip hem de yeni tip makinelerimizle aynalama sistemiyle yapmaktayız. Ama artık kopyalama yaparken yeni tip makineleri kullanıyoruz çünkü size birebir kopya oluşturmak için yeni tip makinelerimiz daha iyi sonuç vermektedir. Bu yüzden yeni tip kopyalama makinelerimize anahtarınızı yerleştiriyoruz ve kimliksiz anahtarın üzerine birebir olarak çiziyoruz ve kimliksiz anahtar çizimle beraber sizin anahtarınızın kimliğine bürünüyor.

Kapı açılımı için ne kadar beklemekteyiz?

Süre konusu sizin kapınızın ne kadar güvenlikli olduğuna bağlı olarak değişebilmektedir çünkü eğer kapınız aşamalı bir kilitten oluşuyorsa bunu açmak zaman olarak daha çok sürebilir ama merak etmeyin çünkü alanında tecrübeli ve hızlı personelimiz şu ana kadar her kapıyı kolaylıkla açmıştır. Bu yüzde nasıl kapı olursa olsun tecrübe sayesinde en kısa sürede kapınızı açabilmekteyiz.

Birecik Çilingir Anahtarcı | Acil Servis

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Çilingir Anahtarcı | Acil Servis

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!