Bozova Çilingir Anahtarcı | Acil Servis

Hepimiz hayatımızın bir kere bile olsa anahtarlarımızı evde unutup ya da farklı bir yerde unutup kaybedip kapıda kalmışızdır. Bazen anahtarlarımızı evde unuttuğumuzdan bazen ise anahtarlarımızı kaybettiğimizden bazen ise kapımızın kilidini bozulduğu için evlerimize giremiyoruz. Eğer sizin de başınıza böyle bir durum geldiyse ilk olarak yapmanız gereken şey bir çilingir çağırmaktır. Kendi imkanlarınızla kapınızı açmaya çalışırsanız ve kapıyı zorlarsanız zorlamanız durumunda kapınızın kilidini bozabilirsiniz. Bu da size hem maddi olarak hem de zaman kaybı olarak pahalıya mal olacaktır. Bazı çilingir firmaları çok basit işlemler için bile sizden yüksek fiyatlar isteyebilir. Bu gibi durumlarla karşı karşıya kalmamak için eğer bir çilingire ihtiyacınız varsa mutlaka firmamızla iletişime geçmelisiniz. Anahtarınızı kaybettiyseniz ya da anahtarınızı kapının üstünde unutup eve giremiyorsanız bizi arayarak en yakın çilingirci hizmetinden faydalanabilirsiniz. Bulunduğunuz şehrin birçok yanında şubemiz bulunduğu için saat fark etmeden her daim size en yakın çilingir hizmetini vermekteyiz. Acil çilingire ihtiyaç duyduğunuz zaman bazı çilingirler, çilingir fiyatlarını yüksek söyleyebilir. Bunun önüne geçmek için iyi bir araştırma sonucu uygun bir çilingir firması seçmelisiniz. Firmamız uzun yıllardır çilingir sektöründe olduğu için bu işte bulunan en iyi ustalarla çalışan bir firmadır. 7/24 açık olduğu için günün herhangi bir saatinde dışarıda kalmanız durumunda bizi arayabilirsiniz ve bu sayede çilingir hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

En yakın çilingirci numarasını nereden bulabilirim?

İnternetten araştırarak ya da çevrenize sorarak size en yakın çilingirci numarasını bulabilirsiniz. Bu sayede kapıda kalma gibi sıkıntılı durumlar yaşamanız halinde başvurduğunuz çilingir size hızlı bir şekilde yardımcı olacak ve işinizi halletmenizi sağlayacaktır. Firmamız da aynı şekilde kapıda kalma ve anahtar kaybetme gibi durumlarda hem kapınızı açacak hem de size yeni bir anahtar çıkartacaktır.

Gece çilingir nereden bulurum?

Eğer gece kapıda kaldıysanız ve acil gece çilingirine ihtiyacınız varsa firmamıza başvurmanız yeterlidir. Firmamız saat kaç olursa olsun 7/24 sizin hizmetinizde olarak ihtiyacınız olan çilingir işinde size yardımcı olacak ve kapınızı açacaktır. Size daha fazla hizmet verebilmemiz için ve çilingir fiyatlarını öğrenebilmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bozova Çilingir Anahtarcı | Acil Servis

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Çilingir Anahtarcı | Acil Servis

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!