Ceylanpınar Çilingir Anahtarcı | Acil Servis

Bazen farkında olmadan anahtarlarımızı yanımıza almadan evlerimizden çıkabiliyor ya da anahtarlarımızı bilmediğimiz bir yerlerde unutabiliyoruz. Böyle bir durumla karşı karşıya kaldığımız zaman anahtarımız olmadığı için evimizin içine giremiyoruz. Kendi imkanlarımızla kapımızı açmaya çalıştığınız zaman ve kapıyı zorlamamız durumunda kapımızın kilidini bozabiliyoruz. Bu da bize hem maddi olarak hem de zaman kaybı olarak daha pahalıya mal oluyor. Eğer siz de anahtarınızı kaybettiyseniz ya da anahtarınızı evin içinde unutup eve giremiyorsanız bizi arayarak en yakın çilingirci hizmetinden faydalanabilirsiniz. Çilingir firması olarak yıllardır birçok kapıyı açmış ve birçok anahtar yaptırmışızdır. Ve yine birçok kilidi tamir ettirdiğimiz için çalışanlarımız bu konuda uzmandır. Kilitli ve anahtarı olmayan kapıları kolaylıkla açabilir, kilidi bozulmuş kapıların kilidini hızlı bir şekilde değiştirebiliriz. İstediğiniz takdirde anahtarınızı yedekleyip size yeni bir anahtar çıkartabiliriz. Bazen böyle durumlar başımıza geceleri gelebiliyor. Örneğin gece eve girmeye çalıştığımız zaman anahtarlarımızı bulamadığınız zamanlar olabiliyor. Böyle bir durumda kaldığımız zaman gece çilingircisi bulmak oldukça zor olabiliyor. Bütün bunlar için tek yapmanız gereken saat fark etmeksizin 7/24 ulaşabileceğiniz çilingir firmamıza başvurmaktır. Gece anahtarcı olarak haftanın her günü ve her saati 7/24 şubemiz açıktır. Başvurmanız halinde ilk olarak bize kapalı olan kapının yapısını ve daha sonra kilitli olup olmadığı gibi durumları söylemeniz gerekir. Ustalarımız bu bilgiler ışığında kapınızı açmak için gerekli olan bütün çilingir malzemelerini getirecek ve kapınızı hızlı bir şekilde açacaktır.

En yakın anahtarcı numarasını nereden bulabilirim?

İnternetten araştırarak ya da çevrenize sorarak size en yakın anahtarcı numarasını bulabilirsiniz. Bu sayede kapıda kalma gibi sıkıntılı durumlar yaşamanız halinde başvurduğunuz çilingirci ve anahtarcı firmamız size hızlı bir şekilde yardımcı olacaktır. Firmamız kapıda kalma ve anahtar kaybetme gibi durumlarda hem kapınızı açacak hem de size yeni bir anahtar çıkartacaktır.

Çilingir fiyatları ne kadar?

Çilingir fiyatları çilingir hizmetinde açılan kapı kapının nasıl olduğu kilitli olup olmaması gibi durumlarda değişmektedir. Ağır ve birçok şekilde kilitlenmiş kapıları açmak için yüksek miktarda bir ücret ödemeniz gerekirken normal ve kilitlenmemiş kapıları açmak için düşük miktarda ücret ödemeniz yeterli olacaktır. Çalışanlarımız fiyatlarımız hakkında sizi bilgilendirecektir. Daha fazla bilgi için bizi arayabilirsiniz.

Ceylanpınar Çilingir Anahtarcı | Acil Servis

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Çilingir Anahtarcı | Acil Servis

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!