Halfeti Çilingir Anahtarcı | Acil Servis

Günlük yaşantımızdaki yoğun iş temposu, stres ve yoğunluk gibi sebeplerden dolayı unutkanlıklarımız olabilir. Bu durumlar nedeniyle önemli eşyalarımızı yanımıza almayı unutabiliriz veya bir yerlerde bırakabiliriz. Anahtarlarımız da bu eşyalardan bir tanesidir. Anahtarlarımızı unuttuğumuz durumlarda bir çilingir firmasına ihtiyaç duyarız.  Çilingirciler acil durumlarda ve geceleri de ihtiyacımız olabileceği için 7/24 ulaşabileceğimiz kişilerdir. İstediğimiz yere gelerek belli bir ücret karşılığında kapılarımıza zarar vermeden açarak evlerimize güvenli bir şekilde girmemizi sağlarlar. Eğer sizler de anahtarlarınızı unuttuysanız ve acil çilingir firmasına ihtiyaç duyuyorsanız bizleri tercih edebilirsiniz. Firmamız sizler için 7/24 hizmet vermektedir. Uzman çilingir ustalarımız kapılarınızın kilidine zarar vermeden usta bir şekilde kapılarınızı açarak sizlerin evlerinize güvenle girmelerine yardımcı olur. Firmamız kapılarınızı açma hizmetinin dışında kilitli olan kasa, dolap vb. gibi yerleri de en kısa sürede sizler için açmaktadır. Aynı zamanda anahtar yaptırma, anahtar çoğaltma ev ve işyerlerinizin güvenliği için kilit sistemleri, asma kilit hizmetleri gibi birçok hizmet firmamız tarafından sizlere verilmektedir. Firmamız özel alanlara ulaştığı için bu işi etik kurallara uygun bir şekilde yapmaktadır. Firmamızdan hizmet alırken güven konusunda aklınızda hiçbir soru işareti kalmaması için elimizden geleni yapmaktayız. İhtiyacınız olduğu tüm durumlarda hizmet alabilmeniz için firmamızın web sitesini ziyaret ederek sunduğumuz hizmetler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Çilingir fiyatları hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için iletişim numaralarımızdan bizlere ulaşarak yetkili personellerimizle görüşme sağlayabilirsiniz.

Çilingir ne iş yapar?

Zaman zaman hepimizin çilingirciye ihtiyacı olabilir. Peki bu çilingir ustaları ne yapar? Çilingir ustaları anahtar kopyası çıkarma, kapıya göre yeni anahtar yapma, kilit tamiri, kilit şifresi değiştirme, kilide baret takma, anahtar kodlama, emniyet sistemi takma, kırılan anahtarları onarma ve kilitli kapı, dolap, kasa gibi yerleri açmak gibi birçok hizmeti bizlere sunarlar.

Çilingirler kapıları nasıl açarlar?

Anahtarlarımızı unuttuğumuz zaman kapılarımızı açtırmak için en yakın çilingirciye ihtiyaç duyarız. Çilingirler bu sağlam kapıları nasıl açıyor diye hepimiz düşünmüşüzdür. Alanında uzmanlaşmış deneyimli çilingir ustaları kapı tiplerine ve kilit mekanizmalarına göre uygun malzemeleri kullanarak kapıları kilit sistemine zarar vermeden profesyonel bir şekilde açmaktadırlar.

Halfeti Çilingir Anahtarcı | Acil Servis

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Çilingir Anahtarcı | Acil Servis

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!