Harran Çilingir Anahtarcı | Acil Servis

Geçmişten günümüze yaşadığımız yerin güvenliği bizim için en önemli şeylerden biridir. Eskiden yaşam alanlarımızı ne kadar tahtadan yaptığımız kapılarla, kapının arkasına sıkıştırdığımız odunlarla sağlamaya çalışsak da bu hiçbir zaman tam olarak yeterli gelmemiştir. Fakat ilerleyen aman ile beraber tabi ki aldığımız güvenlik önlemleri son derece değişti. Artık demirden metalden yapılan kapılarımıza da güvenliği arttırmak için son derece sağlam anahtar kilitleri takılıyor. Bu kilitler ilerleyen zaman ile beraber bir hayli gelişmiş ve hepimizin evinin en önemli parçalarından biri haline gelmiştir. Bu kilitler çilingirciler tarafından takılmaktadır. Tabi ki bu kadar güvenliğin yanı sıra başınıza anahtarı evde unutmak, kapının arkasında unutmak veya kaybetmek gibi bir şey geldiğinde ise elbette ki dışarıdan zor kullanarak bu kapıları açmak son derece zordur. Böyle durumlar da ise zaman veya mekan fark etmeksizin en yakın çilingirciye başvurabilirsiniz. Kullanımı bu kadar yaygınlaşan çelik kapı anahtarları ile beraber elbette ki bu mesleği yapan kişi sayısı da oldukça çoğalmıştır. Bu saye de oturduğunuz mahalle de kolaylıkla hiç zorlanmadan çilingirci bulabilirsiniz. Ayriyeten internet üzerinden de kolaylıkla en yakın anahtarcı numarasını kolaylıkla bulabilirsiniz. Acil durumlar da hızlı bir şekil de yardımınıza koşuyor ve sizi için de bulunduğunuz durumdan kurtarıyorlar.

Çilingircilerin önemi nedir?

Günümüz de son derece yaygınlaşmış bir meslek olan çilingir ustaları bizler için güvenliğimiz açısından son derece önemlidir. Hangi dönem de yaşarsak yaşayalım bazı aksiliklerle karşılaşabiliyoruz. Bunlardan biri ise hırsızlık olayı günümüz de hırsızlık olaylarını en aza indirgemek için evlerimiz de konutlarımız da demir veya metal kapı tercih ediyoruz. Kullandığımız bu kapıların anahtarlarının değişimini veya kapıların ince işlerini yapan kişiye biz çilingir ustası diyoruz.

Çilingir ustalarına hemen ulaşmamız mümkün müdür?

Yaygınlaşan bir meslek grubu haline gelmiş olan Çilingircilik te evet mümkün. Gündüz veya gece çilingirci bulmanız son derece kolay. Hemen hemen her mahallede bulunur konuma gelmiş bu dükkanların numarasını gerek internetten gerekse tanıdığınız çevrenizden kolaylıkla alabilirsiniz. Çilingir fiyatlarına değinecek olursak ta zaman farketmezsizin gece veya gündüz demeden aynı miktar da ücret alınacaktır.

Harran Çilingir Anahtarcı | Acil Servis

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Çilingir Anahtarcı | Acil Servis

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!