Hilvan Çilingir Anahtarcı | Acil Servis

Evlerimizde ya da iş yerlerimiz gibi pek çok farklı binada genel güvenliği sağlamak için kullandığımız genel ürünlere kilit adı verilmektedir. Ve kilitler anahtar adı verilen, demir ve benzeri madenlerden oluşturulan bir üründür. Çilingir adı verilen kişiler de anahtar ve kilit ile ilgili her türlü işlemi ve uygulamayı yapabilen insanlardır. İnsanlar genelde yanlarına anahtarlarına almayı unutmaları gibi bir durumla karşılaştıklarında çilingirler ile iletişime geçerler ve çilingir fiyatlarını da göz önünde bulundurarak bu kişilerin kendilerine sağlayacağı hizmetlerden yararlanırlar. Çilingirler genelde çok esnek çalışma saatlerine sahiptirler bunun nedeni ise insanların her zaman kapıda kalabilecek olmaları ve acil çilingir hizmetlerine ihtiyaç duyabilecek olmalarıdır. Çilingirlerden ayrı olarak bir de anahtarcı adını verdiğimiz ve anahtarlar ile ilgili her şeyi yapabilen ve anahtar üretmekte ve çoğaltmakta usta kişiler mevcuttur. Biz genelde anahtarcılara anahtar çoğaltma işlemleri için başvursak da aslında pek çok farklı işlemi de bu iş yerlerinde bulabiliriz. Anahtar çoğaltma için insanlar genelde en yakın anahtarcı ile iletişime geçmeyi tercih etmektedirler. Bu sayede yapılması gereken işlemlerini hızlı bir şekilde yaptırarak diğer işlerini de halletmeye vakit bulabilirler. İnsanlar çevrelerinde ya da bölgelerindeki en yakın anahtarcıları bulmak isterlerse yapmaları gereken tek şey internette kısa bir araştırma yaparak en yakın anahtarcı yol tarifini öğrenmek ve bu iş yerinde gerekli işlemleri yaptırmak olacaktır.

Çilingir ve anahtarcılar ne iş yapmaktadırlar?

Çilingirler ve anahtarcılar, kilit ve anahtarları konu alan her türlü hizmeti insanlara sağlayabilmektedirler. Örnek olarak anahtar çoğaltma, kilit değiştirme ya da farklı türde bir kilit taktırma ve benzeri pek çok işlem anahtarcılarda ya da çilingirlerde yapılmaktadır. Bu nedenle de insanlar anahtarları ya da kilitleri ile ilgili herhangi bir yardıma ihtiyaç duyduklarında ya anahtarcılara ya da çilingirlere çözüm için başvurmaktadır.

Çilingirler ve anahtarcıların çalışma saatleri nedir?

Çilingirler ve anahtarcıların çalışma saatleri farklılık gösterebilmektedir. Fakat bu işi yapan çilingirlerin genelde çalışma saatleri oldukça esnektir ve geç saatleri de kapsayabilmektedir. Anahtarcılar ise genelde daha erken saatler arasında hizmet vermeyi tercih etmektedirler. Çilingirlerin gece geç saatleri de hizmetlerine dâhil etmelerinin nedeni de insanların gece geç saatlerde dışarıda kalabilme ihtimalleridir.

Hilvan Çilingir Anahtarcı | Acil Servis

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Çilingir Anahtarcı | Acil Servis

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!