Siverek Çilingir Anahtarcı | Acil Servis

Çilingir çok eski yıllara dayanan ve gerçekten en eski mesleklerden birisidir. Eski yıllarda çilingirlik, ayrı bir meslek grubu değildi. Daha çok bu işlerle demirciler ilgilenirdi. Günümüzde ise çilingir ve anahtarcılık olarak ayrı bir meslek haline geldi. Çilingir sektörü güvenlik açısından fazlasıyla hassas bir meslektir. Genel olarak görevlerine kısaca değinecek olursak kalite ve güvenlik gereklilikleri çerçevesinde ev, otomobil, kasa ve bunun gibi anahtarları çoğaltan, kilide anahtar yapan, anahtar çoğaltan, kilitle ilgili diğer tamir, bakım ve montaj işlerine bakan nitelikli kişilerdir. Hepimizin zaman zaman dalgın olup anahtarı evde unutup kapıda kaldığımız oluyor veya talihsiz bir şekilde kapımızın kilidinin bozulduğu oluyor. Böyle durumlarda bizim imdadımıza koşan meslek grubu çilingircilerdir. Hem otomobilimiz için hem ev kapılarımız için zaman mekân fark etmeksizin bize hizmet veriyorlar. Geç saatlerde de hizmet veren gece çilingirler vardır. Verdikleri hizmet çeşidine göre değişkenlik gösteren çilingir fiyatları, çilingirciler ve anahtarcılar derneğine üye olanlar için belirli standartlara göre belirlenir. Böyle durumlarla karşı karşıya kaldığımızda telefonumuzdan en yakın çilingirci, en yakın anahtarcı diye arattığımızda karşımıza bize yardım edecek bir sürü şirket çıkar. Tabi ki burada da dikkat etmemiz gereken bazı şeyler vardır. En başta da dediğimiz gibi güvenlik açısından hassas bir konu olduğu için bize hem kaliteli hem de güvenilirlik sağlayan insanlardan hizmet almakta fayda vardır. Evinizi, malınızı emanet ettiğiniz çilingirin anahtarlar ve çilingirler derneğine kayıtlı olup olmadığını, ustalık ve kalfalık belgeleri bulunup bulunmadığını, müşteri hizmetlerini anlayıp size hızlı bir şekilde çözüm sunabilmesine ve en önemlisi de güven sağlamasına dikkat ediniz.

Çilingir Görevleri Nelerdir?

Kilide anahtar yapmak, kilit tamiri yapmak, emniyet sistemi takmak, örnek anahtara cip kontrolü yapmak, maymuncuk hazırlamak, anahtarı kodlamak, anahtarın kopyasını çıkarmak, anahtarın çapağını almak, kilit şifresi değiştirmek, kilit açma tutanağı doldurur, kilide baret takar, bakım ve onarımları yapar, bunlardan herhangi birine ihtiyaç duyduğunuzda size en yakın anahtarcıdan güvenli ve kaliteli bir hizmet alabilirsiniz.

Kullanılan Alet ve Malzemeler Nelerdir?

Kasa anahtar makinası, işlenmemiş ham anahtar, anahtar yapma makinası, şifreli bilyeli anahtar makinası, matkap, zımpara taşı, çark, el ve tezgah mengenesi, tornavida, ayarlı pense, segman pensesi, pim tutma aparatı, maymuncuk takımı, mastar, çelik tel, törpü, demir ve kıl testere kolu, fırçalı taş motoru , tesviyeci eğeleri, pafta ve kılavuz takımı, kumpas, lokma takımı, keski takımı, allem anahtar takımı, Pim tutma aparatı, baret sökme mili, cımbız, çekiç, el tezgahı, şarjlı ve akülü matkap, iskarpela takımı, el feneri, karga burun, pas sökücü, mastır pim seti, vb. aletleri kullanarak hizmet verilir.

Siverek Çilingir Anahtarcı | Acil Servis

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Çilingir Anahtarcı | Acil Servis

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!