Suruç Çilingir Anahtarcı | Acil Servis

Hayat kurtaran dediğimiz zaman aklımıza daima sağlık açısından şeyler gelse de bazen bu durum çok daha farklı olabiliyor. Sabah okula veya işe giderken ya da bir anda kendinizi dışarıya atmanız gerekirken bir de bakmışsınız ki anahtar yok. Evet, anahtar unutma durumları hepimizin başına bir defa bile olsa gelmiştir. Bu gibi durumlar hepimizi aşırı streslendiren bir olay olsa da çözüm olarak #en yakın anahtarcıya ulaşabiliriz Acil çilingirci bulmak için internetten size en yakın anahtarcı veya çilingircileri bulabilir size hızlıca yardımcı olmalarını sağlayabilirsiniz. En zor durumlardan birisi de gece anahtarcı bulmak. Bunun içinde en yakın anahtarcı numarasını rehberinizde bulundurmanız hayatınızı kolaylaştıracaktır. Anahtar unutmak ve kaybetmek gibi bu tip durumlarda kalmak istemiyorsak veya anahtar kırıldığında anahtarlarımızın yedeklerini oluşturarak yani çoğaltarak güvenli bulduğunuz belirli yerlere koyabilirsiniz. Bunun için en yakın anahtar çoğaltmasını yapabilecek çilingirciye başvurmalısınız. Çilingir ustalarının kilit ve anahtar konusunda neredeyse yapamayacağı hiçbir şey yoktur. Anahtarınız kilidi çevirdiğinizde içinde kırıldığında hem kilit tamiri yapabilir bu mümkün değilse kilidi tamamen değiştirip o kilide uygun yeni bir anahtar hızlıca çıkarabilir. Yakınlarınızda bir çilingirci yok ise telefonunuzun konumunu açabilir en yakın anahtarcı yol tarifi diye aratabilir hızlı bir şekilde evinize yeniden kavuşabilirsiniz. Anahtarcıların çok önemli bir sorumluluğu vardır bunu asla ama asla es geçemezler. Anahtarcılar güvenilir insanlar olmalılar yani işlerini güvenlik açısından kötüye katiyen kullanmamalılar. Yönetmeliğe göre halkın güvenliğini sağlaması gerektiğinden kendisi bu işleri yapan birisi olmasa dahi niyeti kötü başka insanlardan uzak durmalılar. Eminim çilingirci ustalarımız zaten bunun kendi görevleri olduğunu biliyorlardır. Çilingir ustalarımız günümüzü gerçekten kurtaran kurtarıcılar. Yaptıkları bu hizmet gün geçtikçe pek görülmese de gün gün kapı sistemleri değişse de onlar da yeni sistemli kapıları öğrenip müşterileri mağdur bırakmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Elektronik şifreli sistemleri çok zor bir sistem olmasına rağmen merkez ile irtibat halinde olup zor durumda kalan kilitlerinizi açıyorlar. 7/24 çilingirci bulabilir gecenin bir vakti kapıda kalmaktan kurtulabilirsiniz. Siz yine de unutmamaya gayret gösterin çünkü çilingir fiyatları çağırdığınız saat dilimine göre değişiklik gösterir. Çelik bir kapınız varsa bunun açma bedeli gündüz ise 70-80 TL gece ise 150 TL ‘ye kadar çıkabilir.

Kilit açma malzeme çantasında neler bulunur?

Kapı da mağdur bir şekilde kaldığımızda bize en yakın çilingirciyi konumumuza uygun bir şekilde bulacağımızı öğrenmiştik. Çağırdığımız çilingir ustası çantasından neler çıkarır diye düşünürsek eğer; maymuncuk, kapı dili koruma, kastırma ve asma kilit tarakları ve uygun bir kilit yağı tornavida vs güçlü kilitler için onarım aleti, kilitleme tabancası vs. Çoğu zaman set halinde bulunup sizi en zor anınızdan kurtarabilecek aparatları mevcuttur.

Kilitlerde en çok görülen arızalar nelerdir?

Bakım sadece gözle görülen şeylere yapılacak bir şey değildir. Sürekli elimizin değdiği küçük görünmeyen bir anahtar kilidinin dahi bakıma ihtiyacı var. Uzun süre kullanmak ya da sürekli yanlış tarafını kilit kısmına geçirmeye çalışmak kilit dillerine zarar verecektir. Yani kasıtsız bir şekilde zorlama, anahtarın üzerinden gelen yabancı bir cismin girmesi içerisindeki bilyenin çatlaması gibi sorunlar en sık rastlanan sorunlardır.

Suruç Çilingir Anahtarcı | Acil Servis

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Çilingir Anahtarcı | Acil Servis

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!