Haliliye Çilingir Anahtarcı | Acil Servis

Evlerimizin kapılarını kilitlemek gün geçtikçe daha da önemli hale gelmektedir. Ancak bazen kendi evimizin kapısını açamadığımız durumlarla karşı karşıya kalabilmekteyiz.  Hepimizin, anahtarımızı düşürüp kaybettiğimizde veya bir yerlerde unuttuğumuzda kapıda kaldığımız anlar olmuştur mutlaka. Bu durumlarda en büyük yardımcımız çilingirlerdir. Çilingirler gece veya gündüz fark etmeksizin ulaşabildiğimiz ve bizleri dışarda kalmaktan kurtaran alanında kurtaran yetkin kişilerdir. Sadece anahtarımı unuttuğumuz veya kaybettiğimizde değil evimizi kiraya vermek istediğimizde de çilingirlere ihtiyaç duyarız bazen kiracılarla ev sahipleri arasında anlaşmazlıklar olabilmektedir. Bu gibi durumlarda ev sahibi kapı kilidini değişmek için çilingire başvurmaktadır. Çilingir fiyatları çilingirden çilingire değişmekle beraber yaptıkları işin büyüklüğüyle orantılı olarak artmakta veya azalmaktadır. Anahtarınızın yedeğini veya çıkarmak istediğiniz durumlarda veya herhangi bir ihtiyaç durumunda en yakın çilingirciye gitmeniz yeterli olacaktır. Gidemediğiniz veya gitmek istemediğiniz durumlarda ise en yakın çilingir numarasını aramanız ile çilingir evinize kadar gelmekte ve işini yapmaktadır. Sadece kapıları değil birçok şeyi kilitlemeye ihtiyaç duyarız çilingirlerde çok fazla çeşitte anahtar ve anahtar yuvası bulunmaktadır. Ancak genellikle çilingirlere kapı anahtarları için gidilir. Gecenin ileri saatlerinde anahtarınızı unuttuğunuz kaybettiğiniz durumlarda hatta bazen ailenizi rahatsız etmemek adına o saatte çilingire ihtiyaç duyabilirsiniz bu durumlarda gece çilingircilerini arayabilir ve yardım isteyebilirsiniz. Kısa sürede evinize gelip kapıyı açarak içinde bulunduğunuz durumdan kurtulmanıza yardımcı olacaklardır.

Çilingirlere Neden İhtiyaç Duyarız

Başlıca nedenlerinden biri için kapıda kalmamız diyebiliriz. Yani anahtarımızı kaybettiğimizde veya o anda ulaşamayacağımız bir yerde unuttuğumuzda kapıda kalırız ve içeri girebilmemiz için bir çilingirin kapımızı açmasına ihtiyaç duyarız. Bu gece veya gündüz fark etmeksizin başımıza gelebilir. Sadece kapıda kalma sorunu değil anahtar çoğaltmak istediğimizde veya anahtar yuvasını değiştirmek istediğimizde de çilingirlere ihtiyaç duyarız.

Çilingirler Ne İş Yapar

Çilingirler kapı kilitlerini değiştirip yenilerini takabilirler. Anahtarlarınızı çoğaltmak istediğimizde de çilingirlere ihtiyaç duyarız. Anahtarımızı evin içinde unuttuğumuz gibi durumlarda sadece kapının açılmasına ihtiyaç duyarız bunun için de yine bir çilingir gereklidir. Çilingirler kapı açma, anahtar çıkarma ve anahtar çoğaltma gibi çeşitli işler yaparak hayatımızı kolaylaştırmaktadırlar. Eskiyen veya artık değiştirilmesi gereken anahtar yuvalarını çilingirler değiştirmektedir.

Haliliye Çilingir Anahtarcı | Acil Servis

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Çilingir Anahtarcı | Acil Servis

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!