Şanlıurfa Forklift Kiralama | istif Kiralama

Forklift iş makineleri kısa mesafelerde insan gücüyle taşınamayacak kadar ağır yükleri taşımaya yarayan araca denir. Ağır bir yükü taşırken yükü yüksek bir yere kaldırırken ya da indirirken veya bir tır boşaltırken tırdaki eşyaları indirmek ya da tıra eşya yüklemek için forklift iş makinesini kullanırız. Özellikle büyük fabrikalarda malların bir yerden alınıp başka bir yere bırakılması taşınacak olan mallar ağır olduğu zaman oldukça zor olabiliyor. Herhangi bir inşaat sırasında bir yükün taşınması gerekiyorsa, tırdan ya da kamyondan bir malın indirilmesi gerekiyor ise ya da bir fabrikada bir malın bir yerden alınıp farklı bir yere götürülmesi gerekiyorsa bunların hepsinin yapılması için forklift iş makinesi kullanılır. Bu iş makinesi hem size zamandan tasarruf ettirirken hem de çalışanlarınızın sağlığı açısından oldukça önemlidir. Forklift sayesinde tek seferde bir yüklüce bir malzemeyi kaldırabilir ve istediğiniz yere taşıma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Firmamız yıllardır birçok iş makinesi satışı ve kiralaması yapmaktadır. İş yerinizde ya da şantiyenizde forklifte ihtiyacınız olduğu zaman hızlı forklift kiralama işlemini firmamız tarafından gerçekleştirebilirsiniz. Forklift kiralama firması olarak ihtiyacınıza göre size günlük haftalık ya da aylık forklift kiralama yapıyoruz. Birden fazla iş makinesini satışa sunan ve kiralayan firmamız sayesinde sizde size en uygun olan forklift iş makinesini ya da manuel istif makinesini kiralayabilirsiniz.

Saatlik forklift kiralama yapıyor musunuz?

Firmamız ihtiyacınıza uygun hem saatlik hem günlük hem haftalık hem de aylık forklift kiralama yapmaktadır. Ne kadar sürede ihtiyacınız varsa o süre kadar firmamızdan forklift kiralayabilirsiniz. Bizi arayarak ihtiyacınıza uygun forklifti kiralayabilir ve o süre içerisinde istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Forklift kiralama fiyatları ne kadar?

Forklift kiralama fiyatları kiraladığınız forklifte ve kiraladığınız gün sayısına göre değişiklik gösterir. Uzun süreli kiralanan forkliftlerin kiralama ücreti daha yüksek olacağı gibi kısa süreli örneğin saatlik kiralanan forkliftlerin kiralama ücreti daha düşük olacaktır. Fiyatlar hakkında daha detaylı bilgi almak için firmamızla iletişime geçebilir ve istediğiniz forklifti firmamızdan hızlı bir şekilde kiralayabilirsiniz.

Şanlıurfa Forklift Kiralama | istif Kiralama

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Forklift Kiralama | istif Kiralama

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!