Akçakale Forklift Kiralama | istif Kiralama

Forklift, ağır yükleri bir yerden başka bir yere taşıyabilmek için kullanılan ağır araçlardır. Genellikle depolama, stok yapma, istifleme ve inşaat işlemleri için kullanılan forkliftler, sağlam yapısı ve kullanışlı özellikleri ile çok sık tercih edilen bir makinedir. Yapılan işin mahiyetine göre farklı çeşitlerde kullanılabilen bu araçlar, yükleri belli bir süre içinde emniyetli olarak yükleme, kaldırma ve boşaltma becerisine sahiptirler. Şirketlerden saatlik forklift kiralayabilme imkânı ve uygun kiralama ücreti sayesinde birçok şirket tarafından tercih edilme sebebidir. Saatlik bile kiralayabileceğiniz gibi aylık forklift kiralama da yapabilmektesiniz. Satın alma yerine forklift kiralama işlemi oraya verilecek paranın başka yerlere yönlenmesine de yardımcı olur ve maddi olarak bize fayda sağlar. Bunun yanı sıra forklift ile maliyetler sabitlenir ve düzgün bir şirket bütçesi oluşturulur. Ayrıca uygun forklift kiralama sayesinde şirket bu durumlardan olumsuz yönde etkilenmez. Bu araçları kiralamak sayesinde finansman giderleri gibi işlerle de uğraşmamış olursunuz. Kaliteli forklift kiralama hizmetleri ile sizlere hizmet sunarak, en iyi ve en güvenli şekilde kiralama hizmeti almanızı sağlamaktadır. Şirketimiz bünyesinde yer alan son model ve kaliteli araçlar ile yük taşıma ve istifleme işlemleriniz sorunsuz şekilde yerine getirilmektedir. Kiralık forklift araçlarımızdan aldığımız geri dönüşlere ve güvenilirliğimize dayanarak size en iyi şekilde hizmet vermekteyiz. Siz de kaliteli ve güvenli bir şekilde hizmet almak isterseniz bize ulaşabilirsiniz.

Forklift Kiralama Ücreti Nasıl Hesaplanır?

Forklift kiralama fiyatları kullanım süresine bağlı olarak değişir. Fiyatlandırma tamamen çalışma süresine dayanır. Günlük, aylık ya da haftalık forklift kiralama süresine göre fiyatlandırma yapılır. Kiralık forklift fiyatları aynı zamanda forklift ’in modeline, markasına, ölçülerine, kullanım alanına ve yakıt türüne göre de değişiklik gösterebilir. Faaliyet alanına göre forklift seçilir. Burada dikkat edilmesi gereken ilk şey faaliyet alanıdır. Kapalı alan mı, açık alan mı, zemin nasıl, iklim koşulları ve çevre şartları gibi dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Forklift Kiralama Avantajları Nelerdir?

Forklift kiralama özellikle kurumsal şirketlere büyük fayda sağlar. Günümüz ekonomik şartlarında işletme sahipleri çeşitli avantajlardan dolayı forklift kiralama yoluna gidiyor. Forklift kiralama sayesinde birçok avantaja sahip oluyorlar. Bunlardan birkaçını listelemem gerekirse, kiralanan makinaların tümü kazalara karşı sigortalanmış durumdadır, bakımları ve olabilecek bir hırsızlığa karşı yanınızda bir personel daha fazladan bulundurmanıza gerek kalmamaktadır. Ve en önemlisi dönemsel giderleriyle finansman giderleriyle de uğraşmanıza gerek kalmaz.

Akçakale Forklift Kiralama | istif Kiralama

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Forklift Kiralama | istif Kiralama

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!