Bozova Forklift Kiralama | istif Kiralama

Forklift çok ağır yüklerin kolaylıkla taşınmasına yardım eder. Çok büyük olmayan küçük ama işlevsel araçlardır. Önünde çatalları ile yükler alınır taşınır rafa taşınır. İşyerlerimizde bize oldukça kolaylık sağlar forkliftlerin fiyatları güçlerine göre değişiklik göstermektedir kullanım alanları şöyledir; Genellikle limanlarda gemilerde insan gücünün taşıyamayacağı ağırlıkları kolaylıkla taşır inşaat sektörlerinde çok fazla ağır eşya olup bunları taşımak için kullanılır, sanayi alanında depolama stoklama, mağazacılık sektöründe, endüstri sektörlerinde ağır malzemeleri yükleme taşıma ve boşaltma için kullanılır. Forklift kiralama fiyatları kullanım süresine göre değişmektedir. Satın almanıza gerek kalmadan saatlik günlük Haftalık aylık sürelerinde kiralama imkânımız vardır. Haftalık forklift kiralama yapabiliriz bunların fiyatları kullandığın süreye göre değişiklik göstermektedir.  2500-3000 arasında değişiklik göstermektedir. Günlük Forklift kiralama fiyatları 500-600 civarı değişiklik göstermektedir. Günlük değil de saatlik işiniz sürdüğünde ise saatlik forklift kiralama yapabilirsiniz. Böylece fazla para vermeden saatlik kısa işlerinizi hemen halledip teslim edebilirsiniz İstif kiralama ve kullanım için forklift ehliyeti G sınıfı ehliyete kullanılabilir. Önünde çatalları olan yük yükleme yük taşıma ve yük indirmek için ve raflara koyulmak kullanılır. Forklift kiralama işi oldukça kolaydır İnternet üzerinden veya forklift kiralayan yerlere giderek süresine göre fiyat alabileceğiniz kolaylıktadır. Oldukça işlevsel bir makine olup hemen ulaşabileceğiniz bir araçtır. Günlük olarak sıkça karşılaştığımız bu araç 0.5 ila 40 ton arasında ağırlık taşımaktadır. İş akımını aksatmadan oldukça hızlı iş akışını hızlandıran bir araçtır üstelik maddi özellikleri olarak sizi zorlamaz bütçeye uygundur.

Forklift hangi alanlarda kullanılır?

Forklift önünde çatalları olan yük yükleme yük taşıma ve yük rafa dizmek için kullanılan bir araçtır. Kullanım alanı oldukça fazladır insan gücünün taşıyamayacağı yükleri dakikalar içerisinde taşıyıp yerine koyabilir. Kullanım alanları alışveriş merkezleri, inşaat sektörü, gemiler, limanlarda endüstri sektöründe kullanılır. Kullanım alanları oldukça fazla olan forkliftler bizlere çok kolaylık sağlamaktadır

Forklift kullanmak için ne gereklidir? 

18 yaşını doldurmuş olması gereklidir iş makinesi kullanmasına engel teşkil etmeyecek sağlık problemi olmayan en az ilkokul mezunu olanlar ve G sınıfı ehliyetliler kullanabilir. Kullanım kolaylığı olan bir makinedir bu şartları sağlandığında iş şartlarına uygun ve iş güvenliklerine uyularak forklift kullanılabilir. Forkliftlerde yük taşınabilir ama güvenlik açısından insan veya hayvan taşınmamalıdır.

Bozova Forklift Kiralama | istif Kiralama

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Forklift Kiralama | istif Kiralama

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!