Halfeti Forklift Kiralama | istif Kiralama

Büyük fabrika mağaza gibi işyerlerinden daha çok depolama ve istifleme yapmak. Ürünlerin rahat bulunabilmesi için daha da önem kazanır. Bu ürünler küçük olabildiği gibi büyükler de olabilir büyük tabaklı ürünleri kaldırmak ve depolamak daha zor olabilir. Ebat olarak hem daha büyük hem de daha ağır olan malların istiflenmesi için saatlik forklift kiralama hizmetinden faydalanabiliriz. İş yerinin durumuna göre ve yapılan işin sirkülasyonuna göre aylık forklift kiralama yaparak daha uzun süre bu hizmetten faydalanabiliriz. Eğer sürekli yüklü miktarda ürünlerle karşılaşmıyorsak arada bir ağır tonajlı ürünler geliyorsa internetten arama yaparak hızlı forklift kiralama firmalarını bulabilir iletişime geçerek kiralama işini yapabiliriz. Çoğu şehir sanayilerinde panolarda ilanlarda seyyar forkliftler görebilirsiniz bunlardan da faydalanılabilir. Forkliftlerin asıl amacı ağır malzemelerin hem kısa mesafe taşınması hem de istiflenmesidir. Büyük fabrikaların içlerinde bile Forkliftler çalışabilir. Tiplerinin küçük olması kullanımının kolay olması bir hareket manevralarını güçlü olması tercih sebebidir. Sürekli bu tarz ürünlerin sevkiyatı gerekiyorsa forklift satın almak mantıklı olacaktır. Sürekli ihtiyaç duymuyorsanız istif kiralama firmaları hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Düz zeminlerde çok rahat hareket edebilir. Çoğu firmayı ürünler paletlerin üzerinde streçlenmiş olarak gelir. Bunları araçtan boşaltmak için ya bir transpalete ihtiyacımız vardır ya da elle boşaltmak gerekir. Transpaletler de insan gücünü zorladığı için forkliftler burada daha tercih edilebilir hale gelmiştir. Transpaletle zorlanarak indirilen bir mal forklift le çok daha kolay ve zahmetsiz indirilecektir. Forklift kiralama fiyatları değişkenlik gösterebilir. Taşınacak ürünün özelliği nereden nereye taşınacağı mesafenin uzunluğu kısalığı ürünlerin ne kadar ağırlığa sahip olduğu ve kaç palet ürünün olduğu burada etken nedenlerdir. Eğer kiralama yapmaya karar verdiyseniz her sektörde olduğu gibi iyi bir araştırma yapmalısınız. Cam ürünlerin geldiğini varsayalım dikkatsiz bir operatör yanlış bir hareketle bunların kırılmasına neden olabilir bu yüzden işini iyi yapan bir operatör bulmak önemlidir. Hareket edebilen asansörlü sistemleriyle yerdeki bir malı çok kolay bir şekilde kaldırıp yüksek bir yere koyabilir. Bu şekilde dikey depolama yapabilirsiniz bu da size yerden tasarruf etmenizi sağlar.

 Forkliftle işimiz nasıl kolaylaşır?

Kullanım amaçları daha hızlı ve insanların kolayca taşıyamayacağı yükleri taşımak olduğu için daha pratiktir. Birkaç tane insanın bile zorlanarak taşıdığı bir ürünü çok kolay bir şekilde kaldırıp 35 metre ileriye götürür hem zamandan hem de iş gücünden tasarruf etmenizi sağlar. Bazı modelleri araç boşaltımı da yapar bu şekilde gelen sevkiyatların daha hızlı ve güvenli depoya yerleştirilmesine olanak sağlar.

Hangi sektörlerde kullanılır?

Tonajlı çalışılan her sektörde işe yarayacaktır. İmalat yapılan büyük fabrikalarda inşaat şantiyelerinde havaalanlarında limanlarda ya da toptan satış yapılan mağazalarda kullanılabilir. Asansörlü sistemi ile üst raflara al istifleme ve yüksek raflardan ürünlerin daha kolay alınmasını ya da koyulmasını sağlar. Sürekli ya da sık sık kamyonlarca hammadde gelen bir fabrikaya gelen araçların daha hızlı boşaltılması için gerekli olur.

Halfeti Forklift Kiralama | istif Kiralama

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Forklift Kiralama | istif Kiralama

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!