Siverek Forklift Kiralama | istif Kiralama

Yıllar öncesinden hayatımıza dahil olmaya başlayan ve insanın yaşamak için çabalarken nasıl daha az efor harcarım ve daha çok iş yaparım düşüncesiyle günümüzde yine hayatımızı kolaylaştıracak birçok araç mevcut. Bu araçlardan biri de forkliftlerdir.  Forklift boyut olarak küçük bir araçtır bunun yanı sıra büyük ağılıkları hızlı ve seri bir şekilde bir yerden bir yere taşımada büyük kolaylık sağlar. Güvenli ve sağlam bir araçtır. Kısa zamanda çok fazla iş yapabilir. Bu sebeple de oldukça tercih edilen bir araçtır. Hem çok tercih edilmesi hem de özellikleri sebebiyle satın almak isteyenleri zorlayabilir. Forklift kiralama fiyatları satın almak için ödenecek fiyattan daha uygundur. Bu yüzden insanlar bu araçları kiralamayı tercih eder. Bunun içinde birçok firma bulunmaktadır. Bu firmalar forklift kiralamak isteyen iş sahibinin isteklerine yönelik birçok seçenek barındırıyorlar. Uygun firma bulunduktan forklifti kiralayan kişi yaptığı işe ve bütçesine göre istediği süre boyunca kiralanabilir örneğin aylık forklift kiralama yapılabilir bu firma içinde aracın boş kalmaması açısından daha avantajlıdır. Aracın iş esnasında arızalanması olası bir durumdur. Uzun süre çalışan araç beklenmedik bir andan sorun yaratabilir. Üstelik araç bir de size aitse bakım masrafının yanında arıza tamiri masrafları da size ait olur.  İşte burada da forklift kiralamanın yararından söz edebiliriz. Kiraladığınız forklift arızalandığında hemen kiraladığınız firmaya ulaşabilir ve durumu anlatıp yardım isteyebilirsiniz. Firmanın göndereceği teknik ekibin tamir etmek üzere gelmesine forklift servisi denir. Firmaların sağladığı bu avantaj sayesinde aracı satın almak yerine kiralamanın daha çok tercih edilme sebeplerinden biri oluyor.

Neden forklift kiralamalıyım?

Gelişen teknolojiyle birlikte insan gücünün yetersiz kaldığı bir zamandayız. Artan nüfus artan ihtiyaçlar demek. Teknolojinin mucizelerinden biri olan forkliftler şimdilerde imdadımıza yetişen yegâne araçlardan biri. Forklift stok, bir yerden başka bir yere taşıma örneğin bir malı bir araca veya rafa taşımak gibi işleri bir insana göre çok daha hızlı ve kolay yapması sebebi ile tercih edilir. Bunun yanı sıra pahalıda bir araçtır. İş sahipleri uygun forklift kiralama sayesinde hem zamandan hem masraftan kurtuluyor. Eğer bu masraftan ve forkliftin bakım, arıza gibi sorunlarından kurtulmak istiyorsanız kiralamak sizin için daha uygun olacaktır.

Forklift kiralama süresi ne kadardır?

Forklift kiralama süresi iş sahibinin ihtiyacına ve isteğine göre saatlik, günlük, aylık ve hatta yıllık olabilir. Forklift kiralama, forklift satın almaya göre daha karlı olsa bile uzun vadede de yine iş verene masraf çıkartabilir bu sebeple daha çok günlük forklift kiralama tercih edilir, yıllık kiralama iş veren için daha uygundur. Kiralayan kişi içinde yine daha uygun fiyata gelir. Tabi bu hususta kiralamak isteyen kişinin ne istediği daha önemli olup firmalarda bu konuda oldukça yardım olmaya çalışmaktadır.

Siverek Forklift Kiralama | istif Kiralama

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Forklift Kiralama | istif Kiralama

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!