Suruç Forklift Kiralama | istif Kiralama

İnsanlar, ticaret yapmaya yıllar öncesinden başlamışlardır. Ticaret yapılırken; büyük, küçük, hafif ve ağır olmak üzere birçok ürün taşınmaktadır. Bu ürünler deniz, kara ve hava yolları ile ülkelere veya sahiplerine ulaşmaktadır. Bu doğrultuda insanların bu ürünleri indir ve bindir yapmaları onlar için zor olmaya başlamıştır. Arabalar bulunduktan sonra insanlar bu ürünleri araçlarla taşımaya başlamıştır. Daha sorasında ise forklift denilen ve üst üste dizilmiş kasaları bile tek başına taşıyabilen bu araçlar kullanılmaya başlamıştır. Bu araçlar insanları büyük oranda yükten kurtarmış ve aynı zamanda işlerin daha hızlı ilerlemesine fayda sağlamıştır. Bu forkliftler genellikle kiralanarak kullanılmaktadır. Eğer işiniz kısa sürecek birkaç malzeme taşımalık ise saatlik forklift kiralama işlemi yaparak, işinizi daha kısa sürede ve kimse sakatlanmadan bitirmeniz mümkündür. Öte yandan işiniz uzun ve hep size lazım olan bir araç ise aylık forklift kiralama işlemi de yapabilirsiniz. Ya da bunun yerine kendi forkliftinizi alabilir ve sürekli kiralama yapmak ile uğraşmazsınız. Ticaret işlerinin yoğun olduğu illerde, özellikle İzmir ve İstanbul gibi illerde acil olarak forklifte ihtiyacınız olduysa bunu rahatlıkla bulabilmeniz mümkündür. En yakın forklift kiralama şirketi ile iletişime geçerek ihtiyacınız olan ürünün teminini yapmanız mümkündür. Eğer yakın çevrenizde bulunan forkliftler kullanıma uygun değil veya hepsi meşgul ise başka forklift firmaları ile iletişime geçerek kiralama yapmanız mümkündür.

Forklift kiralamak çok pahalı mı?

Forkliftler, genellikle Euro üzerinden kiralama işlemine tabi tutulmaktadır. Bu araçlar küçük boylu olmasına rağmen çok büyük yükleri kaldırmaktadırlar. Bu yüzden çok pahalıdırlar. Genellikle liman bölgelerinde kullanıldıkları için ücretleri döviz üzerinden olmaktadır. Ancak, Türk lirası üzerinden de kiralama yapan kurumlar bulunmaktadır. Bunların da ücretleri hemen hemen aynı orana denk gelmektedir. Bu yüzden bütçenize uygun forklift kiralama işlemi için birkaç farklı şirket ile iletişime geçmeniz iyi olacaktır.

Forkliftler hızlı mıdır?

Bu minik ama büyük işler çıkaran araçların belirli hız kuralları bulunmaktadır. Kapalı alanlarda 5 km/s ve açık alanlarda ise 10 km/s hızla gitmektedirler. Bu yüzden çok hızlı hareket edemezler. Aynı zamanda tonlarca ağırlıkta yük taşıdıkları için hızlanmaları onların dengelerini bozacaktır. Bu nedenle kazaya sebebiyet vererek maddi anlamda büyük zararlar vereceklerdir. Yani bir forklift kiraladığınız zaman onun yavaş çalışmasını görüp şaşırmayınız. Bu belirtilen hız kuralları, o araçlar ve çevre için olabilecek en ideal hızdır. Aksi taktirde araçlar devrilebilir, bir insana çarpabilir veya taşıdığı eşyaları düşürebilir.

Suruç Forklift Kiralama | istif Kiralama

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Forklift Kiralama | istif Kiralama

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!