Viranşehir Forklift Kiralama | istif Kiralama

Uzun zamandır hizmet verilen, insan gücünün yetemeyeceği zamanlarda ağır yüklerin kaldırılmasında yani taşınmasında kullanılan araçlardır. Bu araçların satın alınması günümüz için pek kolay sayılmaz bu nedenle daha çok ilk akla gelen şey hızlı forklift kiralama olur. Gün içerisinde acilen deponuzdan indirmeniz gereken birden fazla ağır ürününüz varsa forklift firmalarından günübirlik kiralayabilir işlerinizi daha hızlı ve bedeninize bir zarar vermeden halledebilirsiniz. Stok yapma gibi bir işiniz var ise saatlik forklift kiralayabilirsiniz. Böylelikle daha uygun, bütçenizi yormayacak bir ödeme yapabilirsiniz. Güvenlik açısından emniyetli bir araç olup indirilen veya kaldırılan yüklerin zarar görmeyeceğinden emin olabilirsiniz. Yaptığınız işte sürekli bir forklifte ihtiyacınız oluyorsa aylık forklift kiralama yapabilir bir firmayla anlaşabilir işlerinizi daha kolay yapabilirsiniz. İstediğiniz her alanda yardım alabileceğiniz bu iş makineleri günümüzün olmazsa olmazı haline gelmiştir. Size en yakın forklift kiralama firmasını bulmak için internet üzerinden detaylı araştırma mutlaka yapmalısınız. Ev taşımak için nasıl nakliyeci arıyorsak forklift araştırıp ararken de aynı hassasiyeti göstermeliyiz. İçerisinde bulunan eşyalar, yükler sizin için yüksek öneme sahip olduğundan maddi kayıp yaşamamalısınız. Eğer taşınacak olan yükler çok ağır değilse kargo gibi hafif şeyler ise istif makinesinden faydalanabilirsiniz. İstifleme araçları kolay bulunabilen araçlardır. Kullanımı kolay ve geniş bir kapasiteye mevcuttur. Forklift aracında da olduğu gibi istifleme aracı kullanan kişilerin de kullanım için ehliyete ihtiyaçları vardır. Bu araçlar trafiğe çıkmazlar. Bazı durumlarda çıkılması gerektiğinde G sürücü belgesine ihtiyaçları olacaktır. İstifleme kiralama genel de tekstil sektöründe, gıda sektöründe, sanayi ve inşaat sektörü gibi yerlerde kullanılır. İstif makineleri de kullanılacak alana ve yüke göre değişmektedir. İnternetten en iyi istifleme kiralama firmalarını araştırabilir yükleriniz için en güvenli taşınma işlemini seçebilirsiniz. Yine yükünüzün ne olduğuna ve nerelerden çıkarılacağını firma görevlilerine söylemek uygun bir istifleme aracının gelmesinde kolaylık sağlayacaktır. İnsan gücünün yetmediği veya insan bedeninden çok büyük olan yükler için kullanılan bu hayatı kolaylaştıran araçlar satın alamasakta kiralayarak hayatımızı kolaylaştırma da çok büyük bir öneme sahiptir. Siz de yüklerinizin kolayca taşınması için en uygun en yakın forklift veya istifleme firmalarını arayabilir gerekli aracı kiralayabilirsiniz.

Doğru forklift nasıl seçerim?

Öncelikle işinizin tam olarak ne olduğunu kiralayacağınız firmadaki arkadaşlara bildirmelisiniz. Ne kadar bir stok veya ağırlığınızın olduğunu hesaplamanız gerekir. Yüklerinizdeki ağırlık kapasitesiniz hesaplayıp ne kadar bir yükün kaldırılacağını belirtmelisiniz. Yükün çıkarılacak veya indirilecek yerin yüksekliği ne kadar bir uzunluğa yükseleceğini belirleyen bir forklift gelmesini sağlar. Düz bir zeminde mi yoksa yukarıdan bir yerden mi çalışacağını bildirmeniz gerekir. Her ne kadar her yerde çalışabilen araçlar olsalar da en uygun forklift seçimi yapılmalıdır.          

Forklift kullanımında dikkat edilmesi gerekenler?

Forklift uzaktan bakılınca gayet kullanılması kolay bir araç gibi görünse de pek de öyle sayılmaz. Forklift kullanan kişilerin bu konuda yeterince tecrübe sahibi olması ve yetki belgelerinin gerekir. Kullanmadan önce kaldırılacak yükün en az 2 katını güvenli kaldırabilecek bir askı kullanılması gerekir. Hareket halindeyken aracın çatallarına dikkat edilmeleri yere sürtmemek için 30 cm yükseğe kaldırılmalıdır. Mutlaka güçlü frenleri ve zil sesleri olmalıdır. Ve her ne kadar yapılmaması gerekse de yapıldığından forklift aracıyla sürüş halindeyken insanlar korkutulmamalı şakalaşmamalı aksi takdirde büyük maddi kayıplara ve yaralanmalara neden olabilir.

Viranşehir Forklift Kiralama | istif Kiralama

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Forklift Kiralama | istif Kiralama

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!