Karaköprü Forklift Kiralama | istif Kiralama

İşyerlerinin olmazsa olmazlarından birisi olan şey forklifttir. Forklift sayesinde iş yerlerinde bulunan koliler veya paletler kısa bir süre içerisinde kamyonların kasalarına yüklenmektedir. Özellikle büyük çapta firmalar kendi bünyeleri altında forklift çalıştırmaktadırlar. Pek çok firma forklift kiralama yerine forklifte satın almayı tercih etmektedir. Kendilerine ait forklift ile günün her saati firmalarında çalışabilirler. Ağır yükler insan gücü ile taşınırsa eğer uzun bir zaman alabilir. Fakat forklift sayesinde bu işler çok kısa bir sürede yapılır. Eğer forklift alacak maddi atınız yok ise eğer saatlik forklift kiralama hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Bu hizmet sayesinde gün içerisinde ağır yük taşıma işlemlerinizi kolaylıkla yaptırabilirsiniz. Hem maddi açıdan hem de insanların sağlığı açısından daha rahat bir çalışma ortamı yaratabilirsiniz. Eğer işleminiz uzun sürecek ise daha uygun fiyatlı olan haftalık forklift kiralama hizmetinden de faydalanabilirsiniz. Haftalık forklift kiralama hizmeti sayesinde Bir hafta boyunca işyerinizde veya çalışacağınız ortamda bulunan ağır yükleri kolay bir şekilde taşıyabilirsiniz ve bu işlemler için çok uygun miktarda fiyat ödersiniz. Haftalık forklift kiralamanın avantajları bu şekildedir. Sizlerde bu avantajlardan faydalanmak için size en yakın forklift kiralama bayisine gidip işyerinizde çalışabilecek büyüklükte işlerinizi karşılayacak bir forklift kiralayabilir Kısa bir süre içinde tüm işlerinizi bitirebilirsiniz. Bu şekilde hem zamandan hem de paradan kar elde edersiniz.

Forklift kiralama fiyatları ne kadardır?

Firmadan firmaya sizlerin isteğiniz doğrultusunda değişebilen bu fiyatlar sizlerin bütçenizi zorlamayacak tır işleriniz için gerekli olan forklifti en yakın forklift kiralama servisinden kiralayabilirsiniz fiyat konusunda ise birkaç firmayla görüşüp fiyat alışverişi yaparak size en uygun olan forklifti kiralayabilir işlerinizi Kısa bir süre içerisinde halledebilirsiniz. Ayrıca uzun süreli kiralama işlemlerinizde sizlere daha avantajlı fiyatlar sunulmaktadır. Saatlik forklift kiralama yerine aylık forklift kiralama işlemi yaparsanız eğer gün bazında daha avantajlı fiyatlara forklifte sahip olabilirsiniz. 

Eski forklifti mi yenilemek istiyorum ne yapmalıyım?

İşimize bir forklift satın aldıysanız eğer ve zamanla bu forkliftiniz yıpranmalara maruz kaldıysa forkliftinizi yenileyebilirsiniz bu işlem için forklift revizyonları yapan firmalar ile iletişime geçip forkliftinizi sıfır gibi tertemiz bir hale getirebilirsiniz.

Karaköprü Forklift Kiralama | istif Kiralama

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Forklift Kiralama | istif Kiralama

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!