Harran Toptan Gıda | Market Ürünleri

Gıda sektörü her gün farklı ürünlerin ve yeni lezzetlerin üretilmesiyle günden güne gelişmekte olan bir sektördür. Gıda çeşidinin çok fazla olması ve insanların yediği gıdalara dikkat etmesi nedeniyle bu sektörün önemi daha da artıyor. Gelişmekte olan ve çok talep gören bir sektör olduğu için gıda toptancılığı işini yapan insan sayısı da her geçen gün artmaya devam ediyor. Gıda toptancıları et, süt, yumurta gibi ürünlerin yanı sıra toptan temizlik ürünleri, toptan kozmetik ürünleri gibi çeşitli satışlar da yapıyor. Bazı toptancı firmalar bünyelerinde yiyecek, kozmetik, temizlik ürünü gibi birçok ürünü bulundururken bazı firmalar tercih ettiği ürünlerin toptan satışını yapıyor. Uzun yıllar önce kurulmuş ve bir marka haline gelmiş firmamız ise tek çeşit ürünlerle sınırlı kalmayarak sizlerin ihtiyacı olabilecek tüm ürünleri toptan veya tekli olarak hizmetinize sunabilmek için toptan bakliyat ürünleri, et, süt, yoğurt, kahvaltılık ürünler, kozmetik ve kişisel bakım ürünleri, temizlik ürünleri gibi birçok ürünün satışını yapıyor. Firmamızda ürünler bütçenize uygun olabilecek fiyatlarda hizmetinize sunulmasının yanı sıra kaliteli ve güvenilir ürünlerin satışı yapılarak müşteri memnuniyetini sağlamak hedefleniyor. Sizler de uygun fiyatlara toptan ürünler almak istiyorsanız firmamızın toptan gross marketlerine ulaşarak istediğiniz ürünleri satın alabilirsiniz. Firmamızın web sitesinden online olarak güvenli ve hızlı bir şekilde kolay ödeme yöntemleri ile alışveriş yapabilir, satın aldığınız ürünleri adresinize kadar getirtebilirsiniz.

Gıda toptancıları hangi ürünlerin satışını yapmaktadır?

Gıda sektörü çok geniş bir sektördür. Gıda deyince aklımıza binlerce çeşit ürün gelir. Gıda toptancıları istedikleri bir ürünün veya farklı ürünlerin satışını yapabilirler. Gıda toptancıları başlıca toptan içecek ürünleri, et ürünleri, süt ürünleri, bakliyat ürünleri, meyve ve sebze ürünleri, kahvaltılık ürünler, unlu mamuller ve bunlar gibi birçok gıdanın satışını yapmaktadır.

Toptan alışveriş yapmak karlı mıdır?

Toptan alışveriş ürünlerinin fiyatları baktığımızda gözümüze tekli alımlara göre daha fazla gelsede aslında çok daha karlıdır. Bu ürünleri toptan şekilde alıp hesap yaptığımızda tekli alımda ödeyeceğimiz paradan daha az bir fiyata aldığımızı görürüz. Toptan alışveriş yapmak birçok gıda için karlıdır fakat toptan bakliyat ürünlerini toptan almak bizlere büyük oranda kar sağlamaktadır.

Harran Toptan Gıda | Market Ürünleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Toptan Gıda | Market Ürünleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!