Siverek Toptan Gıda | Market Ürünleri

Günümüz de dikkatimizi çeken şeylerden biri ise toptancılar. Çoğu yerin artık alışverişini toptan yaptığını görüyoruz. Bu durum tabi ki artan fiyat artışı ile beraber toplu alışverişin daha ucuza gelmesinden de kaynaklanmaktadır. Toptancılardan alışveriş yapan kişilerin bir kesimi kendileri kullanmak için alırken diğer bir kesimi ise ürünlerin üstüne kar koyarak satış yapmak için almaktadır. Buna bir örnek vermem gerekirse Toptan temizlik ürünleri alan bir yer bu ürünlerin üstüne kar koyarak satış yapıyor olabilir veya toplumsal bir kurum zaten çok deterjan kullandığından toptan bir şekil de alıp daha ucuza getirmek istiyor olabilir. Bu Malzemelerin satış yerlerini ise toptan gross olarak adlandırırız.  Toptan ürünlerin satıldığı bu yerler de sadece süt ürünleri, bakliyat ürünleri değil birçok şey bulunmaktadır. Bunların içerisinde toptan kozmetik ürünler de dahildir. Anlayacağınız bulunduğumuz dönem de toptan satış oldukça ilgi gören bir hale gelmiştir. Bunun bu kadar ilgi çekmesinin en önemli sebeplerinden biri ise tekli aldığımızda ürünlerin daha pahalıya gelmesidir. Toplu ürün aldığımız da elbette ki çoğu ürün tekli fiyatının birkaç tl daha azına, aşağısına gelmiş oluyor. Tekli bakıldığında ne kadar az görünse de aldığımız miktarla çarptığımız zaman aslında ciddi anlam da fiyatlar da değişiklik fark ediyoruz.

Toptan alışverişin içeriğinde neler vardır?

Günümüz de tek bir alan da değil bütün alanlar da toptan alışverişin arttığını görüyoruz. Örnek vermem gerekirse lokantası olan biri de yurt işleten biri de toptan alışverişe başvuruyor. Yurtlar da en çok tercih edilen ise kişi bakımından bakıldığı zaman Toptan kahvaltılık ürünler de aşırı bir yoğunluk olduğunu görüyoruz veya lokantalara baktığımız zaman da ise toptan bakliyat ürünlerin de aşırı bir yoğunluk görüyoruz.

Toptan alışverişin önemi nedir?

Fiyat açısından oldukça karlı olan toptan alışveriş eğer cebinizi elde ettiğiniz karı düşünüyorsanız gerçekten karlı bir durum haline geliyor veya sürekli alışveriş yapmanız gerektiren bir yere tek sefer de alışveriş sürekli alışveriş yapmaktan kurtulmuş oluyorsunuz.

Siverek Toptan Gıda | Market Ürünleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Toptan Gıda | Market Ürünleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!