Suruç Toptan Gıda | Market Ürünleri

Toptancılık, birleşme veya dağıtım , perakendecilere mal veya ticari mal satışıdır; endüstriyel, ticari, kurumsal veya diğer profesyonel iş kullanıcılarına; veya diğer toptancılara ve ilgili alt hizmetlere. Genel olarak, standart bir tüketiciden başkalarına mal satışıdır. Toptancılığın da farklı farklı çeşitleri vardır. Giyimden, gıdaya kadar yani toptan kahvaltılık ürünlerden, toptan kişisel bakım ürünlerine kadar sektörlerde toptancılık yapılmaktadır. Geniş yelpazeli bir alandır. Gıda toptancılığı da bu geniş yelpazenin bir parçasıdır. Günümüzün gelişen sektörlerinden biri olan gıda alanı gerçekten büyük atılımlar göstermesi ile dünyada ün yapan bir sektör olmaya devam ediyor. Gıda pazarının geniş olması ve herkesin yediği gıdalara daha dikkatli yaklaşması nedeniyle bu sektörün değeri artıyor da artıyor. Gıda dediğinizde alanınız aslında tam olarak belirlenmiş olmuyor çünkü kuru gıda toptancısı olarak bile ayrı bir meslek grubu var yani kendi içlerinde de dallara ayrılıyor. Gıda toptancısı malları genel olarak ürünlerin üretim tesisi olan fabrikalardan alır. Fabrikalar ile anlaşma yapan gıda toptancıları depolarına ton ton ürün getirmektedir. Örneğin içecek üzerine toptancılık yapan gıda toptancısı içecek üretim tesislerinden tonlarca kola, ayran su vb. gibi içecekler almaktadır. Bu içecekleri deposuna koyan toptancı esnafa ise sayı olarak satışını gerçekleştirmektedir. Toptan satılacak gıda ürünleri genelde akmayacak ve kokmayacak ürünler olmaktadır. Bakliyat, çay, kahve, un, makarna, patates, soğan, kuruyemiş, lokum, şeker, tuz gibi toptan bakliyat ürünleri ve toptan unlu mamuller satarak para kazanılabilir.

Toptancılık İşi Karlı Mıdır?

Gıda her zaman ihtiyaç duyulan bir sektör. Her geçen gün market sayısı artmakta. Bu sebeple bu işte kar yok demek mümkün değil. Sadece müşterilerin size ulaşmasını sağlamak biraz sıkıntılı bir durum. Bu amaçla insanların size ulaşması için yöntemler üretmeniz gerekiyor. Ancak fiyatları normal seviyede tutmalısınız. Toptancılardan ürün almanın mantığı zaten satışı yapılacak olan ürünleri ucuza mal etmek ve kar ekleyerek satmaktır. Müşterilerin ulaşması için de e-ticaret yoluna başvurulabilir.

Gıda Toptancılığı İçin Gereken Nedir?

Alanınız az çok belli olmasına rağmen, Toptan içecek ürünlerden, unlu mamullere kadar geniş bir alandır. Gıda toptancılığı yapmak istediğinizde belli bir alanınız varsa tek bir ürünün toptancılığını yapabileceğiniz gibi birkaç ürünün de toptancılığını yapabilirsiniz. Ancak toptancılık alanına yeni giriş yapmayı planlıyorsanız mutlaka bir veya bir ürünün çeşitleri gibi alanlarda başlamalısınız.

Suruç Toptan Gıda | Market Ürünleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Toptan Gıda | Market Ürünleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!