Viranşehir Toptan Gıda | Market Ürünleri

Gıda toptancılığı gıda ürünlerinin toptan bir şekilde alınıp esnaflara ya da bu malları satabilecek olan işletme sahiplerine dağıtan ve satan firmalara denir. Gıda toptancıları birçok yiyecek içecek ürününün toptan satışını gerçekleştirir. Mesela kahvaltıda kullandığınız süt ürünlerinin satışını toptan süt ürünleri olarak satışını yapar. Genelde marketler, bakkallar ya da restoranlar kullandıkları ya da satışa koydukları gıda malzemelerini toptancılardan alırlar. Eğer sizin de toptan gıda ürünlerine ihtiyacınız varsa firmamıza başvurabilirsiniz. Firmamız sadece gıda üzerine değil birden fazla ürünün de toptan satışını yapar. Örneğin toptan kozmetik ürünleri ya da isterseniz toptan temizlik ürünleri ya da yine bunun gibi toptan kişisel bakım ürünleri de firmamız tarafından satışı yapılan ürünler arasındadır. Bize başvurmanız halinde firmamız işletmenize uygun olan ürünleri anlaşmamız halinde depolarımızdan çıkartır ve işletmenize satar. İlk olarak üretim tesislerinden alınan ürünler satışı gerçekleşene ya da dağıtım günü gelene kadar depolarımızda güvenli bir şekilde bekleyerek dağıtım gününde anlaştığımız firmalara dağıtılır. Bize ulaşarak ihtiyacınıza uygun örneğin toptan bakliyat ürünleri toptan kahvaltılık ürünler toptan unlu mamuller toptan yoğurt ve peynir ya da toptan et ürünleri gibi aklınıza gelebilecek birçok yiyecek ürününe toptancımız sayesinde kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Eğer bir işletme ya da restoran sahibi iseniz ihtiyacınız olan bu ürünlere firmamıza başvurarak kolayca erişebilirsiniz. Bizi ziyaret ederek satışta olan toptan ürünlerimiz hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Market sahibiyim, satış yapmak için gereken ürünleri nereden alabilirim?

Bir marketiniz varsa ve satış yapmak için ürünlere ihtiyaç duyuyorsanız firmamıza başvurmanız yeterlidir. İhtiyacınız olan bütün ürünlere toptan bir şekilde firmamız sayesinde erişebilir, üstelik bütün bunları uygun fiyatla satın alabilirsiniz. Bizimle anlaşmanız halinde firmamız ihtiyacınız olan bütün ürünleri anlaşılan gün içerisinde her ay size getirecek ve bu sayede siz de satışınıza devam edebileceksiniz.

Toptan kahvaltılık ürünleri nereden alırım?

Toptan kahvaltılık ürünlerine ihtiyacınız varsa firmamız bu konuda size yardımcı olacaktır. Satışa sunduğumuz birçok ürünü toptan bir şekilde müşterilerimize ulaştırmaktayız. Kahvaltılık ürünleri de istediğiniz takdirde toptan bir şekilde alabilir ve hem uygun fiyatla hem de kaliteli bolca ürünü elde etmiş olursunuz. Firmamıza başvurarak toptan satışını yaptığımız diğer ürünlerimize de göz atabilirsiniz.

Viranşehir Toptan Gıda | Market Ürünleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Toptan Gıda | Market Ürünleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!