Karaköprü Toptan Gıda | Market Ürünleri

Bildiğiniz üzere toptan alışveriş perakende alışverişe göre daha uygun bir halde bu hangi sektörde olursa olsun böyledir ve biz de gıda toptancıları olarak sizlere en iyi toptan alışverişi en kolay yollarla sunmaktayız. Toptan alışverişi sadece iş yerlerinize yapmak zorunda değilsiniz evinize de toptan alışveriş yapabilirsiniz. Mesela çok çocuklu bir ailesiniz ve çocuklarınızın okullarında beslenme yöntemi ile öğlen yemeği yediriliyor toptan alışveriş sizin için kesinlikle çok önemli bir yerde çünkü paketlenmiş ve çoklu gıdalar sizin için çok kolay bir yol olmaktadır. Biz sadece gıda toptancıları olarak sizlere gıda toptanı sunmuyoruz biz aynı zamanda sizlere toptan temizlik ürünleri olsun toptan kozmetik ürünleri olsun her türlü toptan alışverişinizi sizlere sunmaktayız. Toptan yoğurt ve peynir olsun toptan et ürünleri olsun sizlere en iyi ürünleri sunmaktayız bizim toptan satışımızda fiyat uygunluğundan dolayı kesinlikle kalite kusuru bulunmamaktadır. Yani bizden ürün alırken kesinlikle şüpheye düşmeyin çünkü biz sizin için en iyi ürünleri en iyi şekilde satın almaktayız. Toptan et ürünleri hizmetimizden yararlanacaksınız biz sizler için kesinlikle helal kesim olan et ürünlerine toplamakta ve sizlere bu şekilde hizmet vermekteyiz. Dediğimiz gibi toptan hiçbir ürünümüzde kalite standarttı ile alakalı hiçbir probleminiz yoktur. Bizim toptan grossmuzdan alışveriş yapmak için gelip kendiniz kendi ellerinizle seçim yapabilmektesiniz. Ayrıca toptan satıcılık için diğer satışlara göre ürünlerimizin ne kadar uygun olduğunu sizlerde göreceksiniz. Yani size sunduğumuz bu fırsatlardan yararlanmak için muhakkak şubelerimize gelin ve sizde toptan alışverişin bütçenize ne kadar katkıda bulunduğunu deneyimleyin ve artık toptan alışverişin tadını siz de çıkarın. Biz sizler için her zaman en iyi şekilde toptan satış yapmaktayız.

Toptan satışı hangi ürünlerde yapmaktasınız?

Biz toptan satışı birçok üründe yapmaktayız. Kişisel bakım ürünleri olsun et ürünleri olsun birçok üründe toptan satış yapmaktayız. Ve bunları yaparken de aynı zamanda en kaliteli ürünleri sizler için profesyonel firmalardan almaktayız. Yani aradığınız her ürünün toptan satışını bizim toptancı şubelerimizden bulabilirsiniz.

Toptan ürün neden perakende ürüne göre daha uygun?

Toptan ürünler alımı yapılırken neredeyse alış fiyatına satılmaktadır çünkü toptan ürünler daha garantili kar getirmektedir ama perakende üründe paket bitirememe durumundan kaynaklı olarak daha fazla fiyata satılmaktadır. Bizde sizlere toptan alım sunarak sizlerin bütçesi düşünmekteyiz. Bu yüzden siz de toptan alıma yönelin ve farkı görün.

Karaköprü Toptan Gıda | Market Ürünleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Toptan Gıda | Market Ürünleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!