Şanlıurfa Petek Temizleme Firmaları

Güzel mevsimlerimizden birisi olan kış mevsimi gelir gelmez kullandığımız ısıtıcıların bakım zamanları da gelmiş olur. Eğer doğal gaz ya da merkezi sistemleri kalorifer kullanıyorsak yıllık petek temizleme yaptırmamız gerekir. Petek temizleme işlemini evde kendimiz de yapabildiğimiz gibi petek temizliği yapan firmalar ile anlaşıp kısa sürede onların da yapmasını isteyebilirsiniz. Önce evde petek temizleme nasıl yapılır onu öğrenelim. Her zaman bu firmalardan yardım etmelerini istemiyor olabilirsiniz. Bu yüzden evde bulunan veya bulundurmanız gereken bazı araç-gereçle kolaylıkla halledebilirsiniz. Bunlardan bir tanesi petek temizleme fırçası, çoğu evde bulunsa da sizde olmayabilir. Bunu uygun bir fiyatta yakın bir yerden satın alabilirsiniz. Ya da buna benzer fırçaları her yere girebilecek bir fırçanız varsa o da olur. Evde petek temizleme işlemini yapmadan önce öncelikle kombinizi kapatmayı unutmamalısınız. Kombinizin altında mavi ve kırmızı vanalardan kırmızıyı kapatmalısınız sıcak su akışını kesmek için bu işlem şart. Daha sonra peteklerin içerisinde kalan suların boşaltılması gerekir. Banyoda ince uzun bir şekilde duran peteğimizin sıcak su vanasını ters çevirerek kapatalım ve hemen üzerinde ki bijon denilen yuvarlak yeri bir anahtar ile gevşetelim. Yavaş yapmalısınız içerisinde ki su hızlı bir şekilde dışarıya çıkmak isteyecektir. Bu yüzden ne kadar yavaş yaparsanız o kadar az kirlenirsiniz. Gevşettiğiniz vananın altına mutlaka geniş bir kap veya leğen koymalısınız. Biraz süre geçtikten sonra kombide basıncın düştüğünü gözlemleyeceksiniz. Kombi altında bulunan mavi anahtarla yeniden kombiye su verin. Mavi vana ile karıştırılsa da her kombinin altında küçük bir tane aparat bulunur, mavi renktedir onunla yeniden peteklere su gönderirsiniz. Kombinizde bu işlemi yaptıktan sonra yeniden suyun geldiğini göreceksiniz. Bu gibi bir işlem kendiniz yapmak istemeyebilirsiniz. Bilmiyor ya da yanlış yapma çekincesine girebilirsiniz. Petek temizliği yapan firmalar ile anlaşıp sizin için bu işlemi gerçekleştirebilirler. En iyi petek temizleme firmalarını internetten araştırabilir bütçenize uygun en iyi firmayla iş yapabilirsiniz. Petek temizlemeciler bu işi sizin için profesyonel bir şekilde yapabilir güvenli bir şekilde kış mevsimi boyunca ısınabilirsiniz. Petek temizleme işlemine ciddi bir önem göstermelisiniz. Temizlenmeyen petekler yeterince iyi ısınmaz ve faturada çok fazla bir ödeme görme durumunda kalırsınız.

Petek temizleme makinesi iyi temizler mi?

Petek temizleme işleminin doğru ve profesyonel şekilde yapılması gerektiğini söylemiştik. Petek temizleme işlemini kolayca halletmek için makinesinden yararlanabilirsiniz. Eğer doğru bir şekilde makineyi kullanırsanız evet iyi bir temizlik söz konusudur. Makine basıncının yüksek olması, petek temizliğini o kadar güzel yapmaz. Basıncı artırmanız pek bir işe yaramaz önemli olan sıvı debisine ulaşmaktır. Su yeterince yoksa dışarıya kiri atamaz. Bu yüzden makineyi düzgün çalıştırmak gerekir.

Kimyasal ile temizlemek zarar verir mi?

Bir petek temizleme makineniz varsa ve içerisine kimyasal koyup koymamakta arada kalabilirsiniz. Bu sorunun cevabı makinizde saklı. Eğer kılavuzunda bu gibi maddelerin koyulabileceği yazıyor ve bu şekilde yerleri varsa kimyasal koyabilirsiniz. Bu da zararlı olmaz. Amacına uygun bir madde ekleyerek peteklerinizi temizleyebilirsiniz böylelikle daha iyi bir sonuç almış olursunuz. Ve yapılan temizlik kombinize asla zarar vermez bu da çok bilinen bir yanlıştır.

Şanlıurfa Petek Temizleme Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Petek Temizleme Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!