Bozova Petek Temizleme Firmaları

Özellikle kış aylarında evlerimizi ısıtmak için kalorifer peteklerimizi yakarız. Kalorifer peteklerimizi yakma işlemi sırasında peteklerimizin içindeki borular sıcak suyla dolar ve bu şekilde evlerimizin içi ısınır. Ancak peteklerimizin içine dolan su bir süre sonra boruların içinde istemeyeceğiniz türden pislikler ortaya çıkartır. Bu pislikler borularınızı tıkar ve peteklerinizin iyi ısınmamasına sebep olur. Eğer peteğinizi düzenli olarak temizletmezseniz istediğiniz peteklerinizde istediğiniz derecede ısıya ulaşmanız zor olur ve bu yüzden çok daha fazla yakmak zorunda kalırsanız. Bu da ister istemez doğalgaz faturalarınızın yükselmesine neden olur.  Uzun süreli kullanılan petekler bir süre sonra temizlenmelidir. Bu temizleme işlemini kendiniz de yapabilirsiniz. Aynı zamanda bir firmaya da yaptırabilirsiniz. Ancak kendiniz yaptığınızda etkili ve kesin bir sonuç alamayabilirsiniz. Petek içi temizleme işlemi petek borularının içinde biriken pis suyu akıtarak ve petek içindeki parçaları çıkarıp çamaşır suyu yardımıyla tek tek temizleyerek yapılır. Petek temizleme işlemini doğru ve temiz şekilde yapmak içinse bir firmaya başvurarak yardım alabilirsiniz. Petek temizleme servisi olan firmamızı arayarak siz de hem kaliteli işçiliğimizden hem de en iyi petek temizleme makinesinin yardımıyla peteklerinizi hızlı ve titiz bir şekilde temizletebilirsiniz. Bütün bunlar için tek yapmanız gereken firmamızla iletişime geçmektir. Uygun petek temizleme fiyatları ve titiz işçiliğimiz sayesinde siz de bakımlı peteklere kavuşup bütün kışınızı sıcacık geçirebilirsiniz. Firmamız ve çalışanlarımız hakkında daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Profesyonel petek temizleme firmalarını nereden bulabilirim?

Eğer profesyonel petek temizleme firması arıyorsanız firmamız bu konuda size yardımcı olacaktır. Uzun yıllardır verdiği petek temizleme işleriyle ve uzman ekibiyle birlikte profesyonel olarak çalışan firmamıza başvurmanız halinde petekleriniz en doğru şekilde ve en kısa süre içerisinde temizlenecek ve size bakımlı petekler bırakılacaktır. En kaliteli makineler ve uzman çalışanlarla birlikte siz de bütün kışınızı rahat geçirebilirsiniz.

Petek temizliği nasıl yapılır?

Petek temizleme işlemi belirli aşamalardan geçmektedir. Firmamız ilk olarak binanızda petek tesisatı kombi ve petekler gözden geçirilir. Bütün kontroller yapıldıktan sonra ve arıza çıkmaması durumunda peteklerinizin yıkanması için petekler yerinden çıkartılır ve uygun bir odaya alınır. Sadece birkaç saat içerisinde firmamız ve uzman ekibimizin yardımı ile peteklerinizi temizleyebilir ve bütün bir kış boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Bozova Petek Temizleme Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Petek Temizleme Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!