Viranşehir Petek Temizleme Firmaları

Uzun yıllardır kullanılan peteklerin bakıma, temizliğe ihtiyacı vardır. Kulaktan dolma bilgilerle peteklerin temizlenmemesi gerektiği peteğe zarar verebileceğini söyleyen insanlar olabilir, itibar etmeyin yanlış bir bilgidir. Birçok petek temizleme yapılan müşterilerden aldığımız geri dönüşlere göre ciddi bir enerji tasarrufu olduğu yönünde net geri dönüşler vardır. Doğalgaz ve kalorifer yaygın bir ısınma aracıdır. Hepimizin iş yerinde, evinde, okulunda bu yöntemle ısınma sağlanır. Doğalgazla ısınmak için kullanılan doğalgaz petekleri ve kalorifer için kullanılan kalorifer petekleri bulunmaktadır. Ancak bu doğal gaz ve kalorifer peteklerinin belli aralıklarla temizlenmesi gerekir. Tam olarak burada da Petek temizlemeciler devreye girer, onların hizmetine ihtiyaç duyarız. Genellikle iki senedir bir kış gelmeden önce temizletmeniz önerilir. Petekler kirlendikçe verdiği ısı azalır, ısı azaldıkça daha çok açmanız gerekir bu da enerjinin daha çok kullanılması anlamına gelmektedir. Bunun verdiği sebebiyet de ciddi bir doğalgaz faturasıdır. Petek temizliğinin ana konusu kalorifer tesisatı temizliğidir. Çünkü asıl kirlilik peteklerde değil binalardaki tesisatta görülür. Bakır boru sistemleri kesinlikle temizlik gerektirmez çünkü bakır borular kirlenmez. Bakır borularda temizlik yaptırıldığında pislik gelmez sadece tedbir amaçlı yaptırılabilir. Profesyonel petek temizleme firmaları peteklerde koruma için kullanılan yağı petek temizleme çalışması sırasında kesinlikte petekten çıkarmaz. Bunun dışındaki yalan yanlış bilgilere itibar etmeyiniz. Peteklerin temizlik için yerinden sökülmemesi gerekir. Çünkü peteklerin söküldüğü zaman çürümeye başlama gibi bir durumu vardır. Bu gibi durumları önlemek için sökülmemesi gerekmektedir. Yılların verdiği tecrübelerimize dayanarak sizler için en doğru işlemi gerçekleştirmekteyiz.

Petek Temizliğinin Yararları Nedir?

Petek temizleme makinası ile yapılan temizliğin birden fazla yararı vardır. Bunları sıralamak gerekirse; kombinizi düşük derecede çalıştırsanız bile daha yüksek ısı elde edersiniz, kombiye en uzak olan peteklerin bile rahatlıkla ısınmasını sağlar, petek koruyucu ilaçlar sayesinde peteklerinizin paslanmasını engellersiniz, kaloriferlerinizden yüksek ısı verimi alırsınız ve en önemlisi kombinizin daha uzun ömrü olmasına yardımcı olur.

Evde Petek Temizliği Nasıl Yapılır?

Evde petek temizliği nasıl yapılır sorunuza en güzel şekilde cevap vermeye çalışacağım. Evde kendi imkanlarınızla yaptığınızda zahmetli olsa da önemli temizliklerden bir tanesidir. Kalorifer temizliğine başlamadan önce tehlikelere karşı kombiyi kapatmanız gerekiyor, banyolarda bulunan tesisattan suyu boşaltmanız gerekiyor, evde bir hortumunuz varsa kalorifer peteklerinin içine tazyikli su püskürterek bütün kirlerden arındırabilirsiniz, püskürttüğünüz suyun rengi temiz olana kadar bu işlemi yapın.

Viranşehir Petek Temizleme Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Petek Temizleme Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!