Ceylanpınar En iyi Uydu Servisi | Satış Montaj Tamir

Televizyon hayatımızda önemli bir iletişim aracı haline gelmiştir. Gündemle ilgili birçok haberi sosyal medya dışında takip edebildiğimiz tek mecra televizyondur. Geçen yıllardan bu yana teknolojinin gelişmesiyle televizyonlar da gelişimini sürdürdü. Eskiden kullanılan tüplü televizyonlar yerini LCD televizyonlara bıraktı. Çekmeyen çeksin diye çatılara çıktığımız antenler ise yerlerini uydu alıcılarına bıraktı. Uydu servisi en ufak problemlerde hizmet sağlayarak problemi çözdüğü için artık kendimizin tamir için uğraşmasına gerek kalmadı. Aynı zamanda televizyon tamirleri de azaldı sık sık bozulan, tüpleri biten tüp basılması gereken eski televizyonlar yerini son model her evde yeni alınmış LCD televizyonlara bıraktı. Nadir de olsa ara sıra onların da arızalandığı görülebilir bir durumdur. Bu durumda en yakın tv tamircisi her daim hizmetinize açıktır. Uydu alıcıları da antenlerden bu yana oldukça gelişti. Ilk önce kutu uyduların çıkmasıyla antenler rafa kaldırıldı daha sonra mini çanaksız uyduların piyasaya sürülmesiyle onlar da rafa kaldırıldı. Uydu montajı yapılması dikkat gerektiren bir montajdır. Televizyoncuların yapılması tavsiye edilir. Tüm mesleklerde olduğu gibi ben bu işten anlıyorum diyen ama işi bilmeyen hiç kimsenin yapması önerilmez. Televizyoncuların sadece uydu montajı değil aynı zamanda televizyon tamiri, kumanda tamiri gibi tamiratlarda da hizmet verdiği bilinir. Televizyon tamir fiyatları ortalama aynı olsa da kişiden kişiye ve işçilikten işçiliğe değişebilir. Örneğin birisi o sorunu halletmek için üç metre kablo çekerken diğeri daha az masraf yaparak bir metre kablo ile çözümü sağlar. Iş için yapılan masraf azaldığında işin toplam maliyeti düşer ve bu durumda kişi yaptığı hizmeti daha ucuza vermiş olur.

Televizyon ekran çeşitleri kaç çeşittir?

LED TV’ler çalışma şekli olarak LCD TV’lerle aynı teknolojiyi kullansa da birbirinden farklıdır. Floresan ile değil birtakım LEDler ile aydınlatma sağlanır bu da görüntünün daha net olmasına sebep olur. LED TV’lerinde içlerinde farklı çeşitleri bulunur bunlara örnek verecek olursak; kenar aydınlatmalı rgbt-led ve tam sıralı led olarak bilinir. Diğer bir seçenek LCD TV’ler dir. Açılımı liquid crystal display sıvı ekranı mevcut bir panel teknolojisidir. Lcd ışığı engeller. Bunun dışında OLED ve SMART TV seçenekleri bulunur.

Televizyon alırken nelere dikkat edilmesi gerekir?

Öncelikle kişinin bütçesine göre değerlendirilir. Bütçenize uygun olan televizyonu almaya özen gösterin. Daha sonra boyutu önemlidir. Size en uygun boyut koyacağınız konuma göre ortalama olarak hesaplanmalıdır. Odanız çok küçük ise kocaman bir televizyon hoş gözükmeyecektir ya da tam tersi odanız çok büyükse küçücük bir televizyonda hoş gözükmez. O yüzden tüm seçenekleri göz önünde bulundurarak en uygun televizyonu seçmelisiniz

Ceylanpınar En iyi Uydu Servisi | Satış Montaj Tamir

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: En iyi Uydu Servisi | Satış Montaj Tamir

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!