Halfeti En iyi Uydu Servisi | Satış Montaj Tamir

Televizyon yayınlarının tek kanallı olduğu dönemlerde fazla bir seçim şansı olmaz tek bir kanalı izlemeye devam ederdik. Şu anda ise milyonlarca kanal mevcut sadece belgesel sinema veya müzik yayını yapan kanallar olduğu gibi sadece haber yapan haber kanalları da bulunur. Yeni yapılan pek çok binada merkezi uydu sistemi kurulmuş oluyor. Evimize ayrıca bir uydu  montajı yaptırmamız a gerek kalmıyor. Dairelere döşenen televizyon kablosuyla anten bağlantısı sağlanıyor. Hem böylece görüntü kirliliği azalmış olabilir. Her çatıda veya balkonda bir sürü çanak anten sıralanmamış oluyor. Estetik açıdan durum daha güzel gözüküyor. Eve döşenen merkezi sistemin prizine kabloyu bağlayarak antenle bağlantı sağlanır.Beceremeyen durumlarda uydu servisi yapan televizyon tamircileri nden de yardım istenebilir.Bazı fırtınalı havalarda rüzgarın güçlü esmesi ile çanak antenler dönebilir ya da kablolarında bir sıkıntı yaşanabilir bunun için uydu alıcısı tamiri yapan ustalardan yardım isteriz. Kullandığımız beyaz eşyalar bir süre sonra doğal olarak arıza yapacaktır. Televizyonun arıza yapması durumunda televizyon tamircileri duruma göre evde ya da televizyonu dükkanlarına götürerek tamiratını yapacaklardır. Eski tip televizyonlardan kullanıyorsak hala bunları tamir ettirmek yerine yenisini almak daha iyi olur. Televizyon tamir fiyatları arızanın durumuna göre değişiklik gösterir. Küçük ve basit bir arızada daha makul bir fiyat çıkabilir. Zaten işini iyi ve dürüst yapan bir usta arıza büyükse değiştirmeniz in daha mantıklı olduğunu söyler.

Taşındığımız evde merkezi sistem yoksa ne yapmalı. ?

Çoğu yeni yapılan binalarda merkezi sistem varsa da eski binalarda çoğunlukla yoktur. Böyle durumda eski usul çatıya çanak anten monte ettirip daire içini kablo çektirmek gerekir. Uydunun montajı ustalık gerektirdiği için kendimiz yapmaya çalışmamalı uyduyu aldığımız elektronikçilerden yardım isteyerek montajını sağlayabiliriz.

Uydu alıcısı antensiz çalışır mı ?

Uydu alıcısı çalışması için ve televizyona bir yayın verebilmesi için mutlaka bir sinyal  almalıdır. Bunu kablolu sistemle çanak çanak antenden yapar ama çanak anten yoksa internet üzerinden yapar. Yani eğer çanak anten almak istemiyorsak mutlaka internet bağlantısı olmali. Başka türlü uydu alıcısına sinyal almasi olanaksızdır.

Halfeti En iyi Uydu Servisi | Satış Montaj Tamir

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: En iyi Uydu Servisi | Satış Montaj Tamir

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!