Hilvan En iyi Uydu Servisi | Satış Montaj Tamir

Televizyon izlemek aile ortamının vazgeçilmezlerinden biridir.  Akşama kadar olan yoğunluktan çıktıktan sonra ayaklarımızı uzatıp, elimize çayımızı alıp bir de yanına atıştırmalık koyduktan sonra keyifli bir şekilde televizyon izlemek isteriz. Teknolojik ürünler bazen ani bir şekilde arızalananlar veya bozulabilir. Böyle durumlarda evinize televizyon tamircilerini çağırabilirsiniz. Ne gibi bir sıkıntısı olduğunu anlayabilmeniz için kullanım klavuzu size yardımcı olabilir veya internetten karşınızdaki arızaya göre bir araştırma da yapabilirsiniz. Mesela televizyonunuzun rengi maviye doğru dönmeye başladıysa bu durumda ilk akla gelen tüpü mü bitiyor olur ama eski televizyonlardaki gibi olmadığı için bu sıkıntının sebebi televizyonun içindeki ledlerin patlamış olmasıdır. Mavi görünme durumu içindeki mavi led ışıkların patlamasıdır televizyonun içinde hem beyaz hemde mavi ledler bulunmaktadır. Beyazlar patlayınca mavi maviler patlayınca da beyazımsı bir görüntüye yansımış ışık olur. Televizyon LED tamiri sandığımız kadar kolay değildir. Genelde internetten videolara baktığımızda kendinizin değiştirebileceğini söylerler ama bu pekte mümkün değildir. İçindeki lambalar hassas olduğu için bir televizyon tamircisi çağırmak en mantıklısıdır. Televizyonunuzu götürürler ve dükkanlarında tamir edip size teslim eder. Bu işlem uzun süreli bir işlem değildir iş yerinin yoğunluğuna göre değişebilir ama genelde aynı günde tamir edildikten sonra size teslim ederler. Size en yakın tv tamircisine ulaşarak bu konu hakkında daha detaylı bir bilgi alabilirsiniz. Bazen fırtına veya başka doğa olayları sonucunda uydu bozulabilir. Uydunun doğru konumu ve ayarları için en yakın uydu tamircisine giderek veya uydu servisini arayarak bilgi alabilirsiniz. 

Televizyonumun led ışıkları patladığında ne yapmam gerekiyor?

Televizyonun led ışıkları patladığını anlamanız için çokta bi çabaya gerek olmuyor zaten soluk veya  gözü yoracak bir ışık ortaya çıkıyor. Bu ışığı ortadan kaldırmak için televizyon led tamiri yapılmalıdır. Televizyonun garantisi kapsamında bu tamir sözkonusuysa firma bunu karşılar. Televizyonunuzun boyutuna göre bu tamir masrafı ücreti değişebilir çünkü büyük televizyonlarda daha fazla led ışık olacağı için masrafta ona oranla artmış olacaktır.

Televizyon tamircilerine kolaylıkla ulaşabilir miyiz?

Bazı insanlar için televizyon hala çok önem taşımakta.. Televizyonda günlük yayın kuşağını takip edenler insanlar için aniden televizyon bozulması çok can sıkıcı olabilir. Böyle bir durumda kendinize en yakın televizyon tamircisini bulmak ya da en güvenli ve performansından memnun kalacağınız tamirciyi araştırıp bulabilirsiniz. Genellikle küçük arızalar sonucu bozulabilen televizyonların tamir edilmesi en fazla saatler alabilir. Günlerce sürecek bir tamir türü yoktur

Hilvan En iyi Uydu Servisi | Satış Montaj Tamir

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: En iyi Uydu Servisi | Satış Montaj Tamir

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!