Siverek En iyi Uydu Servisi | Satış Montaj Tamir

Dünyanın gelişmesinde büyük rol oynayan televizyon artık hayatımızın her köşesinde mevcut. Gerek eğlence gerek bilgi amaçlı kullanılan bu cihazların hayatımızda ki yeri çok büyük. Neredeyse hayatımızın her alanını teknolojik cihazlarla geçiriyoruz ve onların da insanlar kadar ilgi ve bakıma ihtiyaçlarının olduğunu unutabiliyoruz. Bu cihazların bakımı ve tamiri sık sık yapılmalı aksı takdir de bizi yarı yolda bırakabilirler. Bu yüzden kullandığımız cihazların dilinden iyi anlamalı ya da anlayacak insanlarla yani bakım uzmanlarıyla görüşmekte fayda var. En sevdiğiniz filmi izlerken ya da önemli bir haberi takip ederken birden televizyonunuzda görüntünün gitmesiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Uydunuz da veya televizyonunuzda bir problem oluşmuş olabilir. Hangisinde bir sorun olduğunu bilmeyip tespitte bulunabilmek için bir uydu servisini evinize çağırabilirsiniz. Evde yaşanabilecek bu talihsiz olayların sorunlarını çözebilmek adına uydunuzu veya televizyonunuzu ev içinde tamir edebilir ya da götürmek zorunda kalabilirler. Uydunuzdan görüntü almadığınızı anladığınızda en yakın uydu tamircisini çağırıp anten ayarlarını yaptırabilir hava şartlarından kaynaklı oluşmuş bir problem uydu çanağınıza antenlerinize zarar vermiş olabilir. Bu nedenden kaynaklı uydu alıcısı tamiri yaptırmanız gerekmektedir. Uydunuzdan değil de televizyonunuzdan kaynaklı sorunlar da yaşayabilirsiniz. Örneğin fiş takılı olmasına rağmen sigorta atmamışsa ve televizyonda hiçbir çalışma görüntüsü yoksa elektrik dalgalanmaları sebebiyle board kartı arıza yapmış olabilir bunun tek yolu bir televizyon tamircilerine başvurmaktır. Ya da televizyon çalışıyor ama ekran gelip gidiyorsa, ışık kaynağının düzgün dağılmamasından kaynaklanan bir problem olabilir. Bunun içinde internet üzerinden konumunuza en yakın tv tamircisini bulabilir evinize gelip bakmalarını ya da onların yönlendirmeleri doğrultusunda cihazınızı onların iş yerlerine götürebilirsiniz. Teknik servisin bakması gereken konular olduğunu belirten tamircilerin sözlerine kulak verip asla kendiniz tamir etmeye çalışamamalısınız. Ekonomik açıdan düşünüp kendiniz yapmak isteseniz de daha zor bir durumda kalmamak için uygun fiyatlarda anlaşabilirsiniz. Televizyon tamirci fiyatları oluşan arızaya cihaza göre değişmektedir. Örneğin led değişimiyse 500-1000 TL arasındadır. Televizyonların sorunlarını tespit etmek ve onların bakımlarıyla ilgilenmelisiniz. Bu uydularınız içinde geçerlidir. Yapılan bu bakımlar cihazlarınızın ömrünü ciddi bir boyutta etkilemektedir.

Televizyon led tamiri nasıl yapılır?

Televizyonun elektrik bağlantısı kesilerek ters bir şekilde dikkat edilerek düz bir yüzeye konulur ve uygun araç gereçle arkasındaki kapak sökülür. Daha sonra board kartı, ana kart gibi harici parçalar sökülür. Arka koruyucu tabaka da söküldükten sonra tırnaklarına dikkat edilerek çıkarılır. Ekranı da çıkardıktan sonra görünen led ışıklarından enerji veren kablolar çıkarıp tek tek kontrol edildikten sonra gerekli arıza tespit edilip çözülür ve dikkatli bir şekilde bütün parçalar yeniden takılır.

Televizyon bakımı nasıl yapılır?

Televizyonunuzu açmadan önce ekran yüzüne sıkacağınız deterjanlı suyu tamamen kuru olacak şekilde temizlemeye önem gösterin. Ekran yüzünü silerken leke bıraktırmayacak cam bezlerinden faydalanabilirsiniz. Böylelikle tamamen kupkuru olacaktır ve bir tane parmak izi de bulunmayacaktır. Burada önemli olan şey televizyonunuz kapalıyken bunu yapmanız. Yumuşatıcı gibi güzel kokan bir malzemeyle ekranınızı temizleyebilirsiniz.

Siverek En iyi Uydu Servisi | Satış Montaj Tamir

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: En iyi Uydu Servisi | Satış Montaj Tamir

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!