Suruç En iyi Uydu Servisi | Satış Montaj Tamir

Evlerimizde olmazsa olmazların başında televizyon gelir. O kadar ki beyaz eşya olmasa olur, ama televizyon olmaza olmaz diyen insanlar bile var etrafımızda. İşte bu denli hayatımızda yer etmiş televizyon. Gerçi internet ve telefonların çıkmasıyla bir tık arka plana düşmüşse de hala hayatımızda önemli bir yerdedir. Elektrikli her ürün gibi televizyonlar da bozulabiliyor. Eğer maddi durumumuz müsait değilse, yeni bir televizyon almak yerine hemen internetten veya çevremizden televizyon tamircisi telefonlarını buluruz. Eğer ki telefonla bulamazsak hemen konumdan en yakın tv tamircisine bakıp, televizyonu sırtladığımız gibi oraya götürürüz. Çünkü televizyona o kadar alışmışız ki o olmadan bir saat bile geçiremeyiz. Bu aslında bizler için kötü bir şey. Çünkü televizyonlar gerçekten insanları hipnoz edici güce sahipler. Özellikle oralarda çıkan reklamlardan çok etkileniriz. Ama çoğu kişi böyle düşündüğü halde kimse hayatından çıkaramaz televizyonu. O kadar alışmışız çünkü ona. Konumuza dönecek olursak, televizyon bu geçen süre zarfında gerçekten çok gelişti. Tüplü televizyonlardan plazma televizyonlara kadar geldik. O kadar gelişti ki internetli olmayan televizyon yok gibi artık. Televizyon tamir fiyatları da genelde o kadar uçuk değil. Ama televizyon tamircileri sayısında ülkemizde genel bir düşüş var. Bu meslek de önümüzdeki süreçte yok olmakla karşı karşıya kalabilir. Çünkü artık devir tüketim devri, bir şey bozulduğu zaman bunu tamir ettiren çok az insan var. Onlar da genelde maddi durumu düşük olan insanlar.

Tamir edilen televizyonlar eskisi gibi iyi durumda olur mu?

Sadece televizyonlar için değil, bütün her şey için bir sefer açıldı mı eskisi gibi olamaz diyebiliriz. Ama bu ustadan ustaya da değişiklik gösterebiliyor bazen. Yani ustamız iyiyse televizyon iyi durumda olur. Ama usta pekiyi değilse tamir edilen televizyonun ömrü o kadar uzun olamaz.

Hangi televizyon türünün tamiri daha kolaydır?

Eski tip televizyonların, yani tüplü televizyonların tamiri hep zor olmuştur. Plazma televizyonları ise tam tersi tamiri çok basittir. Bozulduğu vakit evde kendimiz de yapabiliriz. Tabi televizyonu daha fazla bozmamak için bir ustadan yardım almak daha iyidir.

Suruç En iyi Uydu Servisi | Satış Montaj Tamir

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: En iyi Uydu Servisi | Satış Montaj Tamir

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!