Bozova Çiçekçi | Hızlı Anında Çiçek Siparişi

Doğum günü, sevgililer günü gibi özel günlerde sevdiklerimize hediye göndererek onları mutlu etmek isteriz. Bu günlerde birçok insan tarafından hediye olarak çiçek buketleri tercih edilmektedir. Çiçek buketleri estetik görüntüleri sebebiyle diğer hediyelere göre daha sık alınmaktadır. Sevdiğimiz birine çiçek göndermek istediğimiz zaman birçok seçeneğimiz bulunmaktadır. Çünkü birbirinden farklı görünümde ve renkte pek çok çiçek çeşidi vardır. Çiçek siparişi verirken hediye edeceğimiz kişinin hangi çiçeği sevdiğini dikkate alarak sipariş vermeliyiz. Eğer hediye edeceğimiz çiçek canlı ise daha güzel ve estetik görünmesi için taze çiçek olmasına dikkat etmeliyiz. Günümüzde artık çiçek alacağımız zaman dışarıya çıkmamıza gerek yok. İnternette çiçek satışı yapan birçok firma bulunmaktadır. Bu firmalardan bir tanesi de senelerdir bu işi profesyonel olarak yapan firmamızdır. Firmamızda istediğiniz tüm çiçek çeşitleri taze olarak bulunmakta ve sipariş verdiğiniz anda hazırlanarak istediğiniz konuma hızlı ve güvenli bir şekilde kuryelerimiz tarafından götürülmektedir. Firmamızda canlı ve taze çiçeklerin yanı sıra yapay çiçekler ve hediyelik birçok eşya da bulunmaktadır. Özel günleriniz için anneye, arkadaşa, sevgiliye özel çiçek gibi hizmetlerimiz de mevcuttur. Firmamızda küçük çiçeklerin yanı sıra düğün, nişan, cenaze gibi organizasyonlar için çelenk siparişi de alınıp istediğiniz yere teslim edilmektedir. Eğer sizler de sevdiklerinizi özel günlerde veya normal günlerde mutlu etmek istiyorsanız firmamızın web sitesinden sipariş vererek hızlı bir şekilde gönderim sağlayabilirsiniz.

Çiçek bakımı nasıl olmalıdır?

Çiçekler ev ve bahçelerimizi güzelleştiren ve dekoratif hale getiren bitkilerdir. Canlı çiçeklerin yaşamlarını sürdürebilmesi için bakıma ihtiyacı vardır. Çiçeklerimizin uzun ömürlü olması için onlara göre bir saksı bulup çiçeğimizin türüne uygun nemli ve ideal sıcaklıkta bir ortamda yetiştirmeli ve suyunu eksik etmemeliyiz. Çiçek bakımı hakkında bilgi sahibi olmak için bir çiçekçi ile iletişime geçerek veya internetten araştırma yaparak çiçeklerimizi daha iyi yetiştirebiliriz.

Canlı çiçekler tazeliğini ne kadar korur?

Hepimiz kendimize veya sevdiklerimize çiçek alırken taze çiçek olmasına dikkat ederiz. Canlı çiçeklerde tıpkı diğer canlılar gibi yaşamlarını devam ettirebilmek için ısı, ışık ve suya ihtiyaç duyarlar. Canlı çiçeklerin bu ihtiyaçlarını giderdiğimiz ve bakımlarını yaptığımız sürece tazeliklerini korur ve yaşamaya devam ederler. Gereken ilgi ve bakımı göstermediğimiz takdirde birkaç gün içerisinde solarak tazeliklerini kaybederler.

Bozova Çiçekçi | Hızlı Anında Çiçek Siparişi

ÜRÜNLERİMİZ

Bozova Bozova Karışık Çiçek Buketi

Bozova Karışık Çiçek Buketi

SİPARİŞ VER

Bozova Bozova Kutu Çiçek ve Çikolata

Bozova Kutu Çiçek ve Çikolata

SİPARİŞ VER

Bozova Bozova Seramikte Kaktüs Dizaynı

Bozova Seramikte Kaktüs Dizaynı

SİPARİŞ VER

Bozova Bozova Bahar Çiçek Sepeti

Bozova Bahar Çiçek Sepeti

SİPARİŞ VER

Bozova Bozova İsimli Çikolata Siparişi

Bozova İsimli Çikolata Siparişi

SİPARİŞ VER

Bozova Bozova Araba Süsleme Hizmeti

Bozova Araba Süsleme Hizmeti

SİPARİŞ VER

Bozova Bozova Düğünlere Özel Çelenk

Bozova Düğünlere Özel Çelenk

SİPARİŞ VER

Bozova Bozova Sepetli Çiçek Hizmeti

Bozova Sepetli Çiçek Hizmeti

SİPARİŞ VER

Bozova Bozova Doğum Günü Buketi

Bozova Doğum Günü Buketi

SİPARİŞ VER

Bozova Bozova Aranjman Satışı

Bozova Aranjman Satışı

SİPARİŞ VER

Bozova Bozova Sevgiliye Özel Çiçek Buketi

Bozova Sevgiliye Özel Çiçek Buketi

SİPARİŞ VER

Bozova Bozova Teraryum Siparişi

Bozova Teraryum Siparişi

SİPARİŞ VER

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Çiçekçi | Hızlı Anında Çiçek Siparişi

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!