Şanlıurfa Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Ustası

“İnsanların en çok kullandığı yerler tuvaletlerdir. Bu nedenle de buralarda çok fazla problem olmaktadır. En çok karşılaşılan durum iste tuvalet ve klozetlerin tıkanmasıdır. Bunun için su doktoru lakabı takılmış olan su tesisatçısından yardım isteriz. Sanıldığının aksine daha büyük problemlere de yol açabilen bu tıkanıklar, acil müdahale gerektiren bir durumdur. Hem sürekli ihtiyaç olduklarından hem de giderlerinde pislik barındırdıklarından etrafta fazla durmaları insanların sağlığı açısından risk oluşturacaktır. Tesisatçılar sadece bu işlere bakmamaktadır. Aniden başlayan su sızıntısı, patlayan su boruları, su ile çalışacak olan cihazların çalışmaması, banyo ve mutfak gibi yerlerde bulunan çeşmelerin tamiri ve daha birçok şey ile ilgilenirler. Bu yüzden de 7/24 su tesisatçısı hizmetine ihtiyacınız olabilir. Neden diye soracak olursanız, gece aniden sızmaya başlayan ve etrafta birikintilere, şişliklere neden olan akıntılar olduğu zaman acil müdahale edilmesi gerekmektedir. Bu tarz durumlarda ise en yakın su tesisatçısı ile iletişime geçilerek durumun incelenip onarımının yapılması gerekmektedir. İşimiz hep su ile olduğundan ne zaman arıza yapacağı ve bize ne zaman lazım olacağı bilinmez. Çünkü suya her zaman ihtiyacımız vardır. Bu nedenle birçok farklı su kullanım alanı ve amacı mevcuttur. Arızalanan su sisteminize uygun su tesisatçısı bulmanız gerekmektedir.  Bazı tamirciler sadece duvar arkasındaki borularla uğraşır, bazıları sadece banyoda meydana gelen problemlere bakar ve bazıları da sadece gider tıkanıklıkları ile ilgilenir. Bu durumlar da evinizde veya iş yerinizde gerçekleşen problemlerde bulduğunuz ilk kişiyi çağırmanıza engel olur.

Su tamirinin acil olduğunu nasıl anlarım?

Aslında su tamirinin ne durumlarda acil olduğu kendini çok net belli eder. Şöyle örnekleyelim. Eve geldiniz. Banyo veya tuvalete bir baktınız ki her yer su içinde kalmış. Bu durumda bu bir acil müdahale gerektiren arızadır. Veya diyelim ki gece uyuyorsunuz. İçeriden sus sesleri duydunuz ve baktınız ki üst kat banyosunun duvarından sizin banyonuza su damlıyor ve duvarda şişme var. Bu da acil müdahale gerektiren bir durumdur.

Doğru tamirciyi nasıl bulurum?

Doğru tamirciyi bulmanızın en önemli yöntemi, sorununuzun su ile ilgili hangi sistemde olduğudur. Sizin sorununuzun olduğu sistemle ilgilenen bir tamirci bulanız, işinizin daha iyi ve daha kısa sürede yapılmasına benzer. Aksi takdirde anlamayan birisi geldiği zaman işler daha da sıkıntıya girebilir veya probleminizi çözümleyemeyebilir. Bu yüzden çağıracağınız tamirciyi internet sitesine yapılan yorumlardan ve müdahalede bulunduğu arızlardan bilgi sahibi edinebilirsiniz.

Şanlıurfa Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Ustası

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Ustası

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!