Akçakale Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Ustası

Evlerin, işyerlerinin ve daha birçok yerin en önemli sistemlerinden birisi de sıhhi sistemlerdir. Çünkü buralarda oluşan problemler insanların çok fazla uğraşmasına neden olduğu ve aynı zamanda pis sular ve organik atıkların oluşturduğu bir sistem olduğundan çok fazla hüsrana neden olmaktadır. Bu yüzden bu konuda imdadımıza su tesisatçısı koşmaktadır. Tabi ki bu meslek grubunun tek işi tıkalı lavabolar veya giderleri açmak değildir. Yeni bir ev yapılırken veya ev tadilat girdiğinde binanın su sisteminin yapılmasını bu meslek grubundaki uzman kişiler yaparlar. Ama bu iş için onu arayanlar inşaatı yöneten firmalardır. Sistemini yaptıkları evler oturan kişiler ise giderlerinde veya çeşmelerinde olan problemlerden olayı arayıp yardım istemektedirler. Lavabo veya klozetlerde meydana gelen ciddi tıkanıkları incelemek için kameralı su tesisatçısı vardır. Bunlar, tıkanıklık tespitinin daha rahat yapılması için ucunda kamera olan bir hortumu borulardan içeri yollamaktadır. Bu sayede tıkanıklığın var olup olmadığı ve tıkanıklık varsa da buna neyin sebep olduğunu, buna göre de tıkanıklığın ciddiyetinin ne derecede olduğunu rahat bir şekilde anlarlar. Tıkanıklığın ehemmiyetine göre müdahalede bulunurlar. Su doktoru olarak da anılan bu meslek grubunun çalışanlarına ne zaman hangi saatte ve ne konuda ihtiyaç duyacağımız belli değildir. Bu nedenle aradığınız zaman acil durumlarda yardımınıza yetişen 7/24 su tesisatçısı bulunmaktadır. Bunların telefon numaralarını internet aracılığı ile bulmanız mümkündür.

Tıkanan lavaboyu nasıl açarım?

Genellikle tıkanan lavabolara lavabo açıcı alıp dökülmektedir. Ama çoğu kişi bunun yoğun kimyasal olduğunu ve zararı olacağını düşündüğü için kendince yöntemler geliştirmiştir. Bunlardan en çok kullanılanı ise limon tuzu, karbonat, sirke ve sıcak su karışımı ile boruların temizlenmesini sağlamaktır. Bazıları ise kolanın tıkalı lavaboyu açtığını iddia etmektedir. Yani her işin sonunda aslında asiditesi yüksek ürünlerde oluşacak ısı artışı ve yaptıkları fokurdama sayesinde tıkanıklıklar açılmaya sağlanmaktadır. Bu durumda lavabo açıcı ile karışımların arasındaki tek fark birinin kimyasal diğerinin ise besin gruplarında kullanılan ürünlerin karışımı olmasıdır.

Tesisat ücretleri ne kadar?

Tesisatınızda bulunan sıkıntının derecesini bilmeden bu konu hakkında bir şey söylemek pek de mümkün değildir. Ancak bütçenize uygun su tesisatçısı arıyorsanız internette bulunan numaralardan iletişim kurabilir, sorununuzu anlatabilir ve bunun çözülmesi için ödenecek ortalama fiyat hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ortalama dememizin nedeni ise ustanın eve geldiğinde yaptığı incelemedeki sıkıntı ile sizin olduğunu düşündüğünüz sıkıntının aynı veya basit olmayacağını öğrenmesinden kaynaklı olabilir. Bu durumda daha farklı malzemeler kullanması veya daha farklı bir yol izlemesi gerekebilir.

Akçakale Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Ustası

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Ustası

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!