Birecik Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Ustası

Yaşam alanımız olan evlerimizde, çalışma alanlarımızda ve suyu kullandığımız birçok yerde sıhhi tesisattan bahsedebiliriz. Sıhhi tesisat bir binadaki suyun ısıtılması, temiz suyun gelmesi ve kirli suyun atık olarak dökülmesi aynı zamanda bu suyun bulunması ve depolanması gibi işlerin tamamıdır. Eski zamanlarda kovalarla taşınan sular, evin dış kısmında bulunan su depolarında suların donması, suyun çeşmeden az miktarda gelesi bazen hiç akmaması, sıcak su yerine soğuk su akması, su borularının göz önünde bulunması gibi birçok olumsuz ve zorlayıcı koşulların bulunmasından dolayı sıhhi tesisat oldukça önemlidir. Sıhhi tesisat sayesinde hayatımız daha kolay hale gelir. Sıhhi tesisatta işinin ehli insanlara sıhhi tesisat ustası denir. Bu ustalar boruların cinsinden, boruların konulacağı yere kadar birçok konuyla ilgilenirler. Borular binanın dışına çok yakın olursa donma tehlikesi geçirebilirler ya da sıcaktan büzüşüp yerlerinden çıkabilirler. Boruların yerlerinin belirlenmesi de özellikle estetik açıdan önemlidir. Sahip olduğumuz binanın sorunsuz çalışan bir tesisata sahip olması için mutlaka bu ustalardan yardım almalıyız. Su tesisatçısı fiyatları tesisatçı ustanın kullanacak olduğu tesisat malzemelerinin kalitesi, miktarı ve piyasasına göre değişmektedir. Mevzu bahis olan böyle bir konuda masraftan kaçınmamak sizin yararınıza olacaktır. Çünkü daha sonrasında uygun olmayan tesisat ürünlerinin çabucak arızalanması sonucu gece su tesisatçısı aramak zorunda kalabilirsiniz. Elbette böyle bir hizmette mevcuttur. Ama sorunsuz çalışan bir tesisat sayesinde hem zamanınızdan hem da paranızdan tasarruf edebilirsiniz. Üstelik her daim su tesisat ustası bulabilmek mümkün.

Sıhhi tesisatta nelere dikkat edilmeli?

Öncelikle düzgün çalışan bir sistemin yanında estetikte oldukça önemlidir. Hiç kimse evinin veya işyerinin duvarlarında su boruları görmek istemez bunun için su tesisatı ustalarına büyük bir iş düşmekte. Uygun su tesisatçısı bularak bu tesisatçının binayı yapan mimar ile de iş birliği içinde olarak kolonların yeri gibi birçok konuda bilgi alarak boruların yerlerini uygun bir şekilde belirlemesi, duvar içine gömülemeyen borular içinse dolap yapılması beklenir.

Su tesisatı arızalandığında ne yapılmalı?

Binamızda her ne kadar en uygun malzemeler kullanılsa da bazen beklenmedik olumsuz sorunlardan dolayı örneğin boruların çatlayıp kırılması, esneyip yerinden çıkması, suyun çeşitli sebeplerle tahliye edilememesinden kaynaklı su tesisatında arız meydana gelebilir. Bu gibi durumlarda en yakın su tesisatçı bulunup sorun anlatılmalıdır. Tesisat ustası kendi yöntemleri ve deneyimleri ile sorunu çabucak halledecektir. Kendinizin halledemeyeceğinize inandığınız her su arızası için mutlaka bir ustadan yardım isteyiniz.

Birecik Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Ustası

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Ustası

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!