Bozova Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Ustası

Evlerimize giren suyun depolanmasından, ısıtılmasına gelen suyun nereden geleceğine ve atık suyun nereye gideceğine kadar birçok işlemin düzenlenmesine sıhhi tesisat denir. Sıhhi tesisat sayesinde bizde hayatımıza daha kolay ve daha insancıl bir şekilde devam edebiliriz. Örneğin acil bir işimiz olabilir ve banyo yapmamız gerekiyor ise bu esnada sıcak su beklerken soğuk su gelmemesini kimse istemez ya da suyun azar azar damla şeklinde gelmesini yahu donduğu için gelmemesini. Sıhhi tesisat ile ilgilenen insanlara sıhhi tesisat ustası denir. Her alanda olduğu gibi bu alanda da yanımızda olan bizi bu gibi tehlikelerden, olumsuzluklardan koruyan insanlar mevcut, sıhhi tesisat işinde de işinin ehli bir usta bulmak mümkün bu ustalar sayesinde bizde daha rahat bir hayat yaşayabiliyoruz. Onların özeni, deneyimi ve dikkati bizi birçok dertten kurtarır. Bu yüzden onların tüm yöntem ve bilgilerini kullanarak kurduğu tesisat siteminde ara ara sorunlar yaşandığında örneğin sıcak suyun gelmemesi durumunda bir su tesisat ustası buluyoruz çünkü sistemi kuranlar onlar sorunu da ancak onlar düzeltebilir. Tabi öncesinde suyun donmaması bu sayede boruların şişip çatlamaması, ya da büzüşmemesi gibi birçok detayı düşünürler ama bazen insan eli ve çevre koşulları harika bir sistemi bile bozabilir böyle zamanlarda bize en yakın su tesisatçı hayatımızı kurtarabilir. Su tesisatında borunun yerlerinin önemi büyüktür bu sayede borularda ki suların donmasıyla borunun patlaması ve sıcaktan boruların büzüşmesi ile borular zarar görebilir bu yüzden konumu oldukça önemlidir.

Sıhhi tesisatın çalışmadığı bir evde ne gibi sorunlar olur?

Sıhhi tesisat su tesisatı gibi birçok tesisatı içeren düzendir. Bu düzen sayesinde günlük islerimizi aksatmadan ve kolayca yapabiliyoruz. İstediğimiz anda sıcak suya ulaşabilmek bizim için oldukça önemli bir konudur. Ya da eve gelen suyun temiz kalabilmesi ve eve su gelebilmesi evdeki atık suyun gider borusu ile atılabilmesi boruların geçtiği yerler gibi birçok konu sıhhi tesisat düzenine bağlıdır ve bu sıhhi tesisatın çalışmadığı bir evde yukarıda bahsedilen sorunlar oluşabilir bu sorunlar sonucu evde hayat durabilir bu yüzden sıhhi su ustası gibi diğer tesisat ustalarının önemi büyüktür.

Su tesisatının iyi olması nelere bağlıdır?

Öncelikle fiyatların tavan yaptığı bu dönemlerde herkes ucuza yönelmektedir. Bu yüzden kaliteden ödün vermektedirler. Eğer ucuz ama kalitesiz bir su tesisat borusu kullanılırsa sık sık tesisat ustaları ile iletişimde olursunuz. Ucuz su tesisatçısı bulmak elbette mümkün tabi uzun araştırmalar yapıp ucuz olduğu gibi kaliteli malzemelerle işini yapan bir su tesisatçısı bulmak çok mühimdir. Bu sebeple sık sık kullandığımız sıhhi tesisat ile bir düzen içinde olan ev eşyalarımız da arızalanabilir. Bu sebeple kullanılan su borusunun kaliteli olması su tesisatının iyi olmasını sağlar.

Bozova Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Ustası

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Ustası

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!