Ceylanpınar Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Ustası

Sıhhi tesisat ustaları evlerimizde, işyerlerimizde ve suyun olduğu çoğu yerde arızalarla, tesisatlardaki bağlama- kapamayla ilgilenirler. Sıhhi tesisat ustaları olmasa evimizde olan en ufak bir su probleminde sıkıntı çekebilirdik. Evimizde olan birçok materyal sıhhi tesisatçısı da bulunur. Bu sıhhi tesisatçılar genelde çok yoğun olsalar da 7/24 su tesisatçısı hizmeti verebilmektedir. Fakat her sıhhi tesisatçı 7/24 hizmet vermeyebilir, bundan dolayı ararken dikkatli olmalısınız. Sıhhi tesisatçılar günümüzde çok yaygınlaşmıştır. Çok yaygın olduğu için evinize en yakın sıhhi tesisatçı muhtemelen bir iki sokak arkanızda olabilir, fakat yine de internette kısa bir aramayla gene evinize en yakın sıhhi tesisatçıyı bulabilirsiniz. Su tesisat ustaları bu ustalıklarını sınava girerek diplomayla alırlar ve genelde bu diplomalarını dükkanlarında çerçeveletip asarlar. Su tesisatçısı fiyatları nasıldır diye sorarsanız genelde yaptıkları işe göre değişir. Örneğin yeni bir ev yaptırmak istediniz, binanıza kadar gelen suyun ev içerisindeki döşemesini yapabilen bu tesisatçılar bunun için işten önce belirtilen fiyatları ister. Bu meblağlar genelde yüksek olabilir fakat işlem oldukça uzun ve meşakkatlidir. Bir diğer örnekte iş yerindeki lavaboda bir problem çıktığında iş yerinize usta çağırabilirsiniz bu usta kendisini oraya çağırdıkları için öncelikle usta parası ister daha sonra eğer yeni bir parça değiştiyse o eşyanın bedelini isteyebilir. Usta eve veya işyerine gelmek için para isteyebilir çünkü sizin evinize gelip bir musluk değiştirmesi yapacak veya başka bir yere gidip daha fazla para kazanabileceği bir iş yapacağı için onların bu isteğini makul karşılamak gerekebilir. 

Sıhhi tesisat ustaları diplomalarını nereden alır ?

Sıhhi tesisat ustaları bir meslek olduğu için özellikle ülkemiz Türkiye'de bunun için meslek okulları, meslek liseleri vardır. Oralarda alabilecekleri bir öğrencilik diploması veya açık öğretimden okuyup sınavdan sonra aldıkları diploma onlara milli eğitim bakanlığı tarafından temin edilir ve meslek lisesinden veya meslek okullarından alabilirler. Aynı diplomanın içerisinde iş yeri açma belgesi de ustalara temin edilmektedir.

Sıhhi tesisat ustalarının dükkanlarında evdeki bütün eksik ve hatalı parçaların yenisi var mıdır ?

Sıhhi tesisat dükkanlarında genelde çok fazla ürün bulunmaktadır fakat her zaman sizin aradığınız ürün orada olmayabilir. Endişelenmenize gerek yoktur çünkü her tesisatçının mallarını aldığı bir toptancı vardır ve aradığınız ürünü en kısa sürede sizin için temin edip, geldiğinde isterseniz sizin için montajlayabilirler. 

Ceylanpınar Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Ustası

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Ustası

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!