Harran Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Ustası

Hayatımızın büyük bir kısmını kapsayan şey sudur. Susuz hiçbir şey yapamıyoruz. Genelde de küçük yerleşim yerlerinde su sıkıntısı çok olur. Su biter ve insanlar ne yapacaklarını şaşırırlar. Boru patlaması veya başka arıza türleriyle su kesilmesi gibi problemler olabilir.  Böyle durumlarda ilk yapmamız gereken sorunun nereden kaynaklı olduğunu anlamak, vanalar varsa bunları kapatmak  ve daha sonra da  en yakın yerden su tesisatçısına ulaşmak ve acil yardım istemektir. Su konusu en çok dikkat edilmesi ve bakımların da tam yapılması gereken bir konudur. Bakımları yapıldığı halde de bazen arıza durumları söz konusu olabilir. Maddi olarak hiç hazırlığınızın olmadığı bir zamanda da evdeki bu tarz şeylerde problem çıkabilir ve bu problemin hemen çözülmesi gerekebilir böyle zamanlarda ilk yapmanız gereken uygun su tesisatçısı bulmaktır. Genelde herkesin tanıdığı uygun bir tesisatçı  vardır ama olmayabilir. Yeni taşınmış olabilirsiniz ya da daha önce hiç tesisatçıya ihtiyacınız olabilecek bir konuyla karşılaşmamış olabilirsiniz.  Binanızda bulunan su tesisatında da oluşabilecek herhangi bir problem sonucunda ilk yapmamız gereken şey bir tıkanıklık mı söz konusu veya bakımının yapılmadığı mıdır bu konuda emin olun. Daha sonra bir sıhhi su ustası bulunan işletmeyi aramanız gerekiyor. Araç ve ekipmanlarınız olsa bile bu işi ustası kadar iyi yapamayabilirsiniz kendinizi bu konuda riske atmamanızı tavsiye edilir. Borularda da bir sıkıntı olabilir bu konuda su tesisat ustası devreye giriyor. Boruları gereken boyda keser, büküp yeni şekil verir, birbirine ekler ve olması gerektiği şekilde de monte eder. 

Su tesisatçısı ne iş yapıyor?

Su tesisatçıları ya da diğer bir ismiyle tesisat ustaları lavabo ve klozet montajı yaparlar.  Musluk değişiminizi yaparlar. Alafranga tuvaletin taşının değişimini yaparlar hatta fayans döşerler. Pis su sonrası tıkanan gider değişiminizi yaparlar. 

Sıhhi tesisat için kendime malzeme almak istesem bunlar neler olur?

Sıhhi tesisat  genel olarak su sistemlerindeki borulara bağlı olan araç gereçler ve atık suyun drenajına bağlı tesisat malzemelerine denir. Temiz su ihtiyacı ve atık suyun tamamen alınması ve bıraktığı ortamın tamamen temizlenip başka bir yere transferi açısından sıhhi tesisat endüstrisi ekonominin temel ve değerli bir parçası haline gelmiş durumdadır.  Malzemeleriniz olsa bile bu konuda kendinizi riske atmamanızı öneririm çünkü neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz. Her yeri suda basabilir kirli su veya atık malzemelerle de karşılaşabilirsiniz dikkatli ve işini bilen birisine emanet etmekte fayda var.

 

Harran Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Ustası

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Ustası

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!