Hilvan Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Ustası

Evlerde yaşam devam ettikçe çeşitli arızalar çıkması mümkündür. Bunlar tesisatın kendinden kaynaklanabileceği gibi kullanımdan da kaynaklanabilir. Yeterli temizliği yapılmayan banyo gideri tıkanabilir  ya da çeşmenin kafası bir anda elimizde kalabilir duş başlığı bozulabilir bunlar kullanıcı ile alakalı durumlardir. Böyle küçük sorunları bazılarını kendimi sadece bileceğimiz gibi bazıları kendimiz yapamayız. Giderin  tıkanıklığı ileri seviyede ise sıhhi tesisat ustası çağırarak tıkanıklığı açtırabiliriz. Tıkanıklık gelen ana buralardan kaynaklanıyorsa bunun tespiti daha zor olur. Kameralı su tesisatçısı ince bir boru tarzındaki kamerayla tıkanıklığı nereden kaynaklandığını neden kaynaklandığını tespit edebilir. Yeni bir binada yanlış tesisat döşemesi yapılabilir Bu yüzden tıkanıklık olabilir ya da ana boruyu Harc ve moloz  malzemesi tıkanıklık oluşturabilir. Bunlarsa kullanımdan değil tamamen imalatçıdan kaynaklanır.Su tesisatçısı  fiyatları  yapılan işe kullanılan malzemeye verilen emeğe göre değişir. Ama çoğu firmanın sabit bir arıza servis ücreti vardır üzerine yaptıkları işe göre ilave tutarlar eklerler. Gece su tesisatçı bulmak biraz daha zor olduğu için fiyat tarifesi de buna göre olacaktır. Ama evin su içinde kalması eşyaların ıslanması ya da kullanılamayacak duruma gelmesi daha kötüdür.  Bu yüzden 7/24 su tesisatcisi  bulmak önemlidir. Temiz suda yaşanan tıkanıklık daha kolay olsa da bu her zaman temiz suda olmaz. Tuvalet tıkanıklığı ya da pis suda bir tıkanıklık oluşursa eşyalar daha kullanılamaz olacaktır bu yüzden verilen ücret göze görünmez.

Su tesisatçısı neler yapar ?

Sıfırdan bir daire veya işyerinin komple pis ve temiz su borularını döşer bağlantılarını sağlar. Çeşitli arızalar da servislere gider. Bazı tesisatçılar güneş enerjisi bağlantısı hatta doğalgaz tesisat döşeme simidi yapmaktadırlar. Bunlar için ayrı eğitimler alabilirler. Geçmişte ve günümüzde okumak istemeyen çocuklar ilk ve orta öğretimden sonra aileler tarafından meslek öğrensin diye tesisatçıları çırak olarak verilir. Çoğu tesisatçı mesleğe bu şekilde başlar.

 İyi bir tesisatçı nasıl bulunur ?

Evimizde her türlü arızada önce eş dost da sorarız tanıdık Tamirci var mı diye ya da internetten ne arıza mız varsa konumuza göre onun ustasını ararız. İnternetteki numaralardan tercih edilebileceği gibi adı duyulmuş ustalardan da tercihler yapılabilir.

Hilvan Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Ustası

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Ustası

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!