Viranşehir Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Ustası

Su hayatımızda çok önemli bir yerdedir. Hatta yaşamın kendisidir de diyebiliriz. Su olmadan yaşam da olmaz çünkü. Hayatımızın her döneminde suya ihtiyacımız olmuştur. En basit örneğiyle su olmadan tarım olmaz ve tarımsa üretim olmadan da beslenme olmayacağından kıtlık bile çıkabilir. Suyu hayatımızda içmek dışında banyo, tuvalet ve çamaşır makinesinde kullanırız. Evimizde su ile bir sorun olduğunda ilk arayacağımız kişi su tesisatçısıdır. Bunlar genelde bütün su işlerine bakarlar. Su hayatımızda önemli bir yer tuttuğu için, bir su arızası karşısında çok sıkıntıya düşeriz. Ve bu sorunun hemen giderilmesini isteriz. Bunun için ulaşacağımız kişiler de 7/24 su tesisatçılarıdır. Bu ustalara istediğimiz saatte ulaşabiliriz. Tabi bunların fiyatları diğer tesisatçılara göre bir tık daha fazladır. Yani gözünüzde o kadar da büyümesin su tesisatçısı fiyatları o kadar çok pahalı değil. Fiyatları pahalı olan genelde sıhhi tesisatçılarıdır. Bunun sebebi de sıhhi tesisat işinin çok zor ve meşakkatli olmasıdır. Bu ustalara ulaşmak da zorluk çekiyorsanız, yeni yapılan uygulamalardan faydalanabilirsiniz. Bu uygulamada size en yakın tesisatçılara ulaşabilirsiniz. Hatta yeni gelen filtreme özellikleri ile ustaların tamir fiyatlarını da karşılaştırabilirsiniz. Ve böylece uygun su tesisatçısına ulaşabilirsiniz. Ama bazen uygun fiyatlı ustalar tesisatımıza zarar verebiliyor. Bu sefer de tesisat için bir dünya para harcamamız gerekir. Yani az paramız gitsin diye tuttuğumuz usta yüzünden daha çok paramız gidebilir.

Sıhhi tesisat tamirinin fiyatlarının yüksek olmasının sebebi nedir?

Sıhhi tesisat tamirinde kullanılan malzemeler genelde yurtdışından ithal edildiği için döviz kuru ne kadar yükselirse o da aynı oranda yükseliyor. Genel olarak sebebi budur. Bir diğer sebebi de zor bir iş olduğundan yüksek derecede emek isteyen bir iş olduğundan kaynaklanıyor. Zaten son zamanlarda usta bulmak da zor oluyor.

Su tesisatı tamirinde ev çok kirlenir mi?

Bu genelde ustadan ustaya değişiklik gösterebilir. Bazı ustalar kırıp dökmeden çok iyi çalışırken, bazıları çok kötü çalışırlar. Bunun için usta seçimine dikkat etmek lazım. Gerekirse en pahalı ustayı tutup evimize bir zarar gelmesini engellemeliyiz.

Viranşehir Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Ustası

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Ustası

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!