Haliliye Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Ustası

Yaşanabilir yapılarda mekanik tesisatın baş aktörlerinden biri de kuşkusuz sıhhi tesisattır. Temiz suyun sağlıklı bir şekilde kullanım yerlerine kadar iletilmesini, kirli ve pis suların toplanarak bina dışına çıkartılmasını sağlayan boru ağına sıhhi tesisat denir. Bu konularda yaşadığımız sorunlar için ise sıhhi tesisat ustasından hizmet alırız. Yapılarda suya, sağlıklı şekilde ulaşmanın yolu tesisat sisteminin projelendirilmesinden, ürün seçimine ait süreçlerden geçer. Sıhhi tesisat, insan sağlığının korunmasıyla doğrudan ilgilidir. Şehirleşme ve modern hayat, ihtiyaçlarla birlikte tesisat ve tesisatçılığın önemini artırdı. Aynı şekilde kullanılan malzemeler de değişiklik gösterdi. Usta su tesisatçıları temiz su tesisatında kullanılan boruları kullanım amacına uygun, su kalitesini etkilemeyen ve korozyona dayanıklı malzemelerden yaparlar. Çünkü bu doğrudan insan sağlığıyla alakalıdır.  İyi bir usta su tesisatçısı çevreye ilişkin belirlenmiş önlemleri alarak, kalite sistemleri çerçevesinde; sıhhi tesisat döşenecek her türlü yapının keşfini yapan, boru döşeyen, döşenen tesisata ürün monte eden, kurulan sistem ve ürünleri test ve kontrol ederek devreye sokan ve mesleki gelişim faaliyetlerine katılan nitelikli bir kişi olmalıdır. Acil durum bilgisinden, altyapı bilgisine, kalite güvence ve kontrol metotlarından, sıhhi tesisat bilgisine, tesisat montajından tehlikeli atık bilgisine kadar geniş bir yelpazede donanımlı olmasıdır. Aynı şekilde dikkatli, titiz, güvenilir ve talimat kılavuzuna uygun olmalıdır, süreç kalitesine önem vermeli, çalıştığı alandaki sürece ve düzene önem vermelidir. Bunları göz önüne alarak size uygun su tesisatçısını bulabilirsiniz. Aynı zamanda zaman fark etmeden bizler için hizmet veren 7/24 su tesisatçıları vardır.

Sıhhi Tesisat Ürünlerinde Neler Vardır?

Sıhhi tesisat ürünlerine bir göz atacak olursak; Banyo armatürleri ve bataryaları, lavabo armatürleri ve bataryaları, mutfak armatürleri ve bataryaları, ankastre banyo, lavabo armatürleri ve bataryalar, musluklar, çamaşır muslukları, ara musluklar, taharet muslukları, ankastre musluklar, ankastre ara musluklar, bahçe muslukları, termostatik teknolojili armatürler ve bataryalar, küresel baslar, duş sistemleri, duş takımları gibi geniş bir ürün yelpazeleri vardır.

Sık Yaşanan Sıhhi Tesisat Problemleri Nelerdir?

Bunları temiz su tesisatı ve pis su tesisatındaki problemler olarak ikiye ayırabiliriz. Sıkça yaşanılan sorunlardan bahsedebilir ve bu konuda bilgi sahibi olabiliriz. Başlıca ; Boruların bozuk ya da paslanmış olması, borularda su sızıntısı olması, bataryadan su gelmemesi ya da az gelmesi, borulardan aşırı ses gelmesi, duvarlarda terleme meydana gelmesi, tesisat borularından koku gelmesi, gider borularından böcek, fare benzeri hayvanların gelmesi.

Haliliye Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Ustası

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Ustası

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!