Eyyübiye Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Ustası

Her geçen gün şehir merkezlerine olan yoğun ilginin farkındayız. Şehirleşmeye olan bu ilgi tabi ki de beraberin de birçok sorunu getiriyor. Bu sorunlardan en önemlileri ise artan insan sayısı ile beraber konutlara duyulan ihtiyaç. Ne kadar en ufak arazilere bile konut yapıp, uzun gökdelenler diksek bile bunun bir noktadan sonra yetersiz geldiğinin hepimiz farkındayız. Hal böyle olunca bu artan yapılaşma tabi ki beraberin de birçok sorunu da getirip yeni meslek gruplarının oluşmasın yol açmıştır. Bu meslek gruplarından biri de su tesisatçılarıdır. Binalara yapılan su borularının temeli bu ustaların elinden geçmektedir veya herhangi bir sorun yaşandığında da bu borularla alakalı ustalar tarafından tamir edilmektedir. Elbette ki eğer kalabalık bir bina da yaşıyorsanız sizde zaman zaman giderlere atılan su dışında ki atıklar yüzünden boruların tıkandığının bir noktadan sonraysa patladığının farkındasınızdır. Böyle durumlar da acil olarak en yakın su tesisatçısına başvurmamız gerekebiliyor. Çünkü bu patlayan borular da ki sular etrafa yayılıp bizleri iyice işin içinden çıkılmaz bir duruma sürükleyebilir. Kimi zaman bu borular sadece ufak bir tadilatla halledilse de bazen ciddi bir şekil de su tesisat ustası tarafından kontrol edilip tamirinin yapılması gerekebilir. Bina da ki patlayan boruların tamiri uzun sürebileceği gibi fiyat açısından da tabi ki bir nebze bizlere pahalı gelebilir. Durum böyle olunca bizler de Uygun su tesisatçısı arayışına gireriz.

Su tesisatının önemi nedir?

Düzenli bir şekil de kontrolü yapılmayan tesisatlar ne yazık ki ileri de başımıza ciddi anlam da bela açabilirler. Durum böyle olunca hem yapım aşamasında çok büyük bir dikkat gerektirir. Hem de kullanım aşamasın da atacağınız yapancı maddeler boruları tıkayıp bütün su tesisatının değişmesine yol açabilir. Bu da tabi ki oldukça masraflı olacaktır.

Su tesisatı fiyatları nedir?

Tabi ki tesisatın büyüklüğüne göre fiyatlar da birtakım değişiklikler gösterir. Farklı ustalardan farklı fiyatlar alıp karşılaştırarak size en uygun gelen sıhhi tesisat ustasına boruların tamirini yaptırabilirsiniz.

Eyyübiye Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Ustası

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Ustası

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!